Πυρ και μανία με τους Βρετανούς ο Γιούνκερ: Δεν θα πέσω στα γόνατα μπροστά τους - iefimerida.gr

Πυρ και μανία με τους Βρετανούς ο Γιούνκερ: Δεν θα πέσω στα γόνατα μπροστά τους

Πυρ και μανία με τους Βρετανούς ο Γιούνκερ: Δεν θα πέσω στα γόνατα μπροστά τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος με το σκληρό διπλωματικό πόκερ στο οποίο έχει εξελιχθεί η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τα έβαλε με τους Βρετανούς και τα ΜΜΕ της χώρας.

«Δεν θα πέσω στα γόνατα μπροστά στους Βρετανούς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούνκερ, σε δηλώσεις που δημοσίευσε η εφημερίδα Guardian, σημειώνοντας πως αυτά ειπώθηκαν σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη.

Πέρα από το μήνυμα ότι δεν θα παρακαλέσει τη Βρετανία για την προεδρία- ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει ήδη απειλήσει με έξοδο της χώρας από την ΕΕ αν εκλεγεί ο Γιούνκερ- ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στράφηκε κατά των Ευρωπαίων ηγετών που τον αγνοούν, όπως είπε, παρά την επικράτηση του κόμματος στις ευρωεκλογές.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι η εκστρατεία του βρετανικού Τύπου. Οι ταμπλόιντ έχουν καταλάβει το σπίτι μου, φωτογράφοι παρενοχλούν τους γείτονές μου, ρωτώντας τους για οικογενειακές ιστορίες. Και έρχεται περισσότερη βρωμιά», είπε ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, σύμφωνα με τον Guardian.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ