«Αν ζούσε ο Χίτλερ θα έκανε μήνυση στη ΧΑ για λογοκλοπή»: Η χιουμοριστική απάντηση στις προκλήσεις Μιχαλολιάκου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αν ζούσε ο Χίτλερ θα έκανε μήνυση στη ΧΑ για λογοκλοπή»: Η χιουμοριστική απάντηση στις προκλήσεις Μιχαλολιάκου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο προτίμησε να σχολιάσει τα όσα προκλητικά συμβαίνουν στην Ελλάδα και έχουν ως πρωταγωνιστές στελέχη, βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.Ο Τζον Ολιβερ, ο Βρετανός κωμικός που σατιρίζει τους πάντες μέσα από την εκπομπή του «Last Week Tonight» και στο στόχαστρό του μπήκε η ακροδεξιά στην Ευρώπη και κυρίως η Χρυσή Αυγή.

Ο Ολιβερ σχολίασε μια παλαιότερη «ρήση» του Νίκου Μιχαλολιάκου πως «Αυτά τα χέρια, μπορεί καμιά φορά να χαιρετούν έτσι (Χιτλερικός χαιρετισμός), αλλά τουλάχιστον είναι καθαρά» τονίζοντας «Συγγνώμη, αλλά το πόσο καθαρά είναι τα χέρια σας, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αν θες να ξεκινήσεις μια φράση σου λέγοντας "μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά...", πρέπει να τελειώσεις με κάτι πιο έξυπνο από αυτό. Να πεις για παράδειγμα. Χαιρετάμε ναζιστικά για να δείξουμε πόσο ψηλό είναι ένα λάμα».

Ανέφερε μάλιστα πως ο αν ο Χίτλερ ήταν εν ζωή σίγουρα θα έκανε μήνυση στην Χρυσή Αυγή για λογοκλοπή.
«Αν ζούσε ο Χίτλερ θα τους έκανε μήνυση για λογοκλοπή του εμβλήματος γιατί όπως ξέρετε, ήταν τελείως Ναζί σε ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είναι μόνοι τους εκεί. Θα έχουν για παρέα και τους ακροδεξιούς της Ουγγαρίας» είπε ο Τζον Ολιβερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ