Ιδού η ξεκαρδιστική εκδίκηση ενός 17χρονου -Τον απάτησε η κοπέλα του με τον καλύτερό του φίλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδού η ξεκαρδιστική εκδίκηση ενός 17χρονου -Τον απάτησε η κοπέλα του με τον καλύτερό του φίλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εφηβική, απελπιστική πράξη αγάπης; Ισως. Ο 17χρονος Kane Zipperman από το Κάντον της Τζόρτζια των ΗΠΑ, βρήκε έναν σύγχρονο τρόπο να εκδικηθεί την πρώην αγαπημένη του η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο.

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter τα μηνύματα που αντάλλασσαν με εκείνη λίγο πριν τον οριστικό χωρισμό τους.

Οταν έμαθε το τραγικό για εκείνον συμβάν, οι απαντήσεις που έδινε στην άτακτη νεαρή ήταν προσεκτικά μελετημένες. Ήταν δηλαδή μια σειρά από πνευματώδεις προσβολές που αργότερα έκαναν θραύση στο διαδίκτυο.

Το αποτέλεσμα; οι συζητήσεις τους στο Twitter στον λογαριασμό @KaneZipperman έγιναν όσο δημοφιλείς που έλαβε περισσότερα από 71, 762 re tweets και 90, 434 favorites.

Και όχι μόνο αυτό. Ο 17χρονος είχε και επιτυχίες από άλλες κοπέλες που εκδήλωσαν την επιθυμία να τον γνωρίσουν και προσωπικά.

Ιδού η ξεκαρδιστική εκδίκηση ενός 17χρονου -Τον απάτησε η κοπέλα του με τον καλύτερό του φίλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ιδού η ξεκαρδιστική εκδίκηση ενός 17χρονου -Τον απάτησε η κοπέλα του με τον καλύτερό του φίλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter ΗΠΑ εκδίκηση Τζόρτζια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ