Η Καλομοίρα απαντά με καλοσύνη για την «εκτέλεση» του Εθνικού Υμνου: Τον είπα μέσα από την καρδιά μου! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Καλομοίρα απαντά με καλοσύνη για την «εκτέλεση» του Εθνικού Υμνου: Τον είπα μέσα από την καρδιά μου! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η Καλομοίρα για τον τρόπο που ερμήνευσε τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδος.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο PPL Stadium» στη Φιλαδέλφεια και τον απήγγειλε πριν το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Νιγηρία.

«Ήταν τιμή μου που τραγούδησα τον Εθνικό το Ύμνο. Τον είπα μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την ομάδα μας και σύντομα στην Βραζιλία» απάντησε η ίδια στην εκπομπή Μελέτησέ το αποδεικνύοντας πως δεν πτοήθηκε καθόλου από όλα όσα άκουσε για την ερμηνεία της.
Ωστόσο, η ομογενής τραγουδίστρια ντύθηκε στα γαλανόλευκα, πήρε το μικρόφωνο, στάθηκε μπροστά στις ενδεκάδες των δυο ομάδων και "εκτέλεσε" τον Εθνικό Ύμνο!

Τραγούδησε τον εθνικό μας ύμνο στα ελληνικά. Ωστόσο, η Καλομοίρα, που ήταν ντυμένη στα χρώματα της χώρας μας, έκανε ένα μικρό λαθάκι, την ώρα που τραγουδούσε τον ύμνο. Αντί να πει «χαίρε ω χαίρε λευτεριά», είπε «χαίρε χαίρε λευτεριά», προκαλώντας ειρωνείες και αρνητικά σχόλια, τα οποία απέφυγε να ανταποδώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ