Αφόρητα σικ στη θάλασσα -Πώς ένα πεντάμορφο μοντέλο με ένα απλό, λιτό και απέριττο μαγιό πέτυχε το απόλυτο στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αφόρητα σικ στη θάλασσα -Πώς ένα πεντάμορφο μοντέλο με ένα απλό, λιτό και απέριττο μαγιό πέτυχε το απόλυτο στιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθήματα κομψότητας παρέδωσε το 28χρονο μοντέλο Αμπεϊ Γκλάνσι, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Χαβάη παρέα με τον σύντρόφό της.

Παρά το γεγονός ότι η Γκλάνσι διαθέτει μια αψεγάδιαστη και καλλίγραμμη σιλουέτα, ένα σώμα το οποίο, δηλαδή, θα μπορούσε να υποστηρίξει την οποιαδήποτε επιλογή μαγιό, χωρίς ποτέ να γίνει προκλητική, έκανε την έκπληξη: Φόρεσε ένα μαύρο πολύ κλειστό, σε σχέση με όσα βλέπουμε να φοράνε άλλοι εκπρόσωποι του star system, μαγιό, που τα άφηνε όλα στη φαντασία και κατάφερε και έτσι να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, αποσπώντας ταυτόχρονα άκρως κολακευτικά σχόλια τόσο για την ίδια, όσο και για τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Αμπεϊ έκανε τις βουτιές στη Χαβάη φορώντας ένα μαύρο μαγιό, κλειστό ως το λαιμό, χωρίς τολμηρά κοψίματα πουθενά, ούτε στη μπροστινή, ούτε στην πισινή του όψη. Είχε μόνο μερικές διαφανείς λωρίδες που έδιναν ένα πιο γεωμετρικό στυλ στο μαγιό, χωρίς να το καθιστούν προκλητικό.

Μια επιλογή παράδειγμα κομψότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγιό Χαβάη Αμπεϊ Γκλάνσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ