Μοντέλα στα βαθιά: Μία εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση σε ναυάγιο του Μπαλί [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Μοντέλα στα βαθιά: Μία εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση σε ναυάγιο του Μπαλί [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπέντζαμιν Βον Γουονγκ, φωτογράφος με έδρα το Μόντρεαλ, είναι γνωστός για τις περίπλοκες και φανταστικές εικόνες του. Ωστόσο το νέο του πρότζεκτ ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφού πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υποβρύχια φωτογράφηση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Με ένα πλήρωμα από έμπειρους δύτες, υποβρύχιους φωτογράφους και ελεύθερους δύτες έστησε μία ολόκληρη φωτογράφηση 25 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας σε ένα βυθισμένο ναυάγιο στα ανοικτά των ακτών του Μπαλί.

Οι εικόνες είναι πραγματικά μαγευτικές, ενώ, τα μοντέλα, που έπρεπε επίσης να είναι έμπειροι ελεύθεροι δύτες, φωτογραφίζονται μέσα και γύρω από το ναυάγιο με αέρια φορέματα με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Αλί Καρίσμα με έδρα το Μπαλί.

Για να καταστεί δυνατή η φωτογράφηση, ο Βον Γουόνγκ, έπρεπε να βρει ακριβώς τους κατάλληλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν το πρότζεκτ. Ετσι αντί για βοηθούς φωτογράφου, προσέλαβε έμπειρους δύτες ασφαλείας που έδιναν στα μοντέλα ανάσες αέρα από τις φιάλες οξυγόνου τους.

Βέβαια η φύση του πρότζεκτ δεν επέτρεπε τις πολυτέλειες του στούντιο, όπως ο φωτισμός και θα έπρεπε να βασίζονται στα φλας της κάμερας και στον φυσικό φωτισμό.

Για ορισμένα από τα πλάνα, τα μοντέλα ήταν κυριολεκτικά δεμένα στο ναυάγιο, αφού μία λάθος κίνηση θα είχε πολύ άσχημη επίπτωση στη φωτογραφία.

Δείτε πώς έγινε η φωτογράφηση στις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί
Μοντέλα στα βαθιά: Μία εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφηση σε ναυάγιο του Μπαλί [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 5


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ