Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί ασχοληθείτε με την εργασία σας ή με την υγεία σας. Όμως η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική μέρα, τουλάχιστον για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Απριλίου. Θα έχετε απρόβλεπτες αλλαγές και απρόβλεπτες συναντήσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Αυτό μπορεί να είναι ένας έρωτας ή κάποια συνεργασία. Οικογενειακά θέματα απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί Μάρτιο, αλλά στην επίλυσή τους θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Βέβαια, η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωταπριλιά. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα οικονομικά σας δείχνουν να παίρνουν έναν νέο δρόμο.

Ταύρος

Όπως και αν έχουν τα πράγματα για σας τους Ταύρους, υπάρχουν πολλές σημαντικές εξελίξεις, τουλάχιστον για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Πρώτον, θα έχετε σημαντικές συζητήσεις, ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Δεύτερον, ένα όνειρό σας σιγά σιγά πραγματοποιείται, ενώ στην εκπλήρωσή του μπορεί να σας βοηθήσουν και φιλικά πρόσωπα. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού δείχνει μια αλλαγή σε οικονομικό επίπεδο ή εξεύρεση λύσεων πάνω σε οικογενειακά θέματα, τα οποία ενδεχομένως έχουν και οικονομικό χαρακτήρα. Οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοείται Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου μπορείτε σήμερα να λύσετε τυχόν προβλήματα. Η Σελήνη σήμερα από την Παρθένο σάς οδηγεί στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εξακολουθήστε όμως να προσέχετε την υγεία σας όπως και το περιβάλλον της εργασίας σας. Ενδεχομένως εκεί να υπάρξουν έριδες και μάλιστα με υφισταμένους σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, αλλάζει γενικότερα η ζωή σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στον κύκλο σας, με την κοινωνική σας ζωή να διευρύνεται. Ίσως υπάρξουν μυστικές επαφές, μυστικές συναισθηματικές ιστορίες ή γενικότερα ένα συμβάν που θα θελήσετε να το κρατήσετε μυστικό. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Οικογενειακές ανάγκες σάς καλούν. Θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε όμως μην πιέζετε τις καταστάσεις! Όπως πάντα, προσέχετε και την υγεία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια ευχάριστη και πρόσφορη ημέρα, για να δείτε αλλά και να ακούσετε πολλά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο μην διστάζετε: Βρίσκεστε σε μια μοναδική συγκυρία. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο σε συναισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο ή απλώς να περάσετε όμορφα μαζί τους! Πολλές πληροφορίες θα έχετε, ενώ σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ανοίξτε νέους δρόμους, ανοίξτε τα φτερά σας, ξανοιχτείτε! Πολλά και αποδοτικά διαδραματίζονται τώρα, τα οποία ίσως μάλιστα αφορούν και την εργασία σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού δείχνει θεαματικές αλλαγές. Οι φίλοι σάς βοηθούν, ενώ η συλλογική δουλειά προωθείται, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-9 Αυγούστου. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Να θυμάστε ότι οτιδήποτε ξεκινά σήμερα θα ευοδωθεί και μέσα στο καλοκαίρι. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε. Αποφύγετε να δίνετε αφορμές για σχόλια. Ένα συναισθηματικό θέμα σάς απασχολεί άμεσα, όμως το θέμα αυτό θα εξελιχθεί στο μέλλον. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα. Αποφύγετε τις εντάσεις, τις καθυστερήσεις ακόμη και τις διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι διαφωνίες αυτές, όσο προχωρά ο μήνας θα γίνονται όλο και πιο έντονες. Πείτε «ναι» στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια σημαντική μέρα. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, για τα οποία θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Σήμερα ένα επαγγελματικό σας θέμα παίρνει μια νέα πορεία. Σοβαρές εξελίξεις θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Αυγούστου. Εσείς αποκλείεται να μην έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η περίοδος αυτή είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα, καθώς κάποιες αλλαγές πραγματοποιούνται, όπως επίσης και ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γενικότερα, ξεκινά μια περίοδος στη διάρκεια της οποίας θα θελήσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Ο Ουρανός απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί την ανάγκη αλλαγών σε σχέσεις και συνεργασίες. Γενικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας. Σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Οκτωβρίου ο Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Επαφές κοινωνικές και επαγγελματικές είναι προ των πυλών.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα στο σημαντικό για σας οικονομικό επίπεδο. Αλλαγές θα υπάρξουν σε θέματα εργασίας αλλά και σε οικονομικά θέματα. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Συζητήσεις θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις. Οι ευχάριστες αυτές εξελίξεις αλλοιώνουν, θα μπορούσα να πω, τις προθέσεις του Κρόνου. Το παρασκήνιο κινείται πυρετωδώς. Κάποια θέματα στον τομέα της εργασίας σας ή της υγείας σας σας φορτίζουν. Μετά τον Ιούλιο θα μάθετε πολλά για όλο αυτό το εξάμηνο που πέρασε και στη διάρκεια του οποίου υπήρξε ένα έντονο παρασκήνιο.

Τοξότης

Σε σας τους Τοξότες δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές σε μια σχέση ή μια συνεργασία, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Δεκεμβρίου, και όχι μόνο σε σας. Ένα οικονομικό σας θέμα ρυθμίζεται, ενώ η εργασία σας δείχνει να αποδίδει. Ίσως υπάρξουν κάποια λάθη ή κάποιες απογοητεύσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Αν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι το καλοκαίρι θα συναντήσετε τον φτερωτό θεό του έρωτα!

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Γεγονότα ίσως παρουσιαστούν τα οποία έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Τυχόν αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας αποδίδουν, όπως και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ένταση θα υπάρξει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους ο κυβερνήτης σας Ουρανός σήμερα αλλάζει πολλά. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-4 Φεβρουαρίου μια αλλαγή υπάρχει στα συναισθηματικά σας. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι έχουν σημαντικά γεγονότα να αντιμετωπίσουν. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις φαίνεται να κυλούν αρκετά ήρεμα, ενδεχομένως με κάποια «γλυκά» έξοδα από την πλευρά σας. Σήμερα ρυθμίστε υποθέσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, γραπτά ή ουσιαστικές υποθέσεις, οι οποίες φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σας, ευνοείται.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας λειτουργεί σαν προσωπική Πανσέληνος. Ασχοληθείτε σήμερα με τον σύντροφό σας, αλλά δώστε σημασία και στις δικές του απόψεις. Σήμερα είτε ένα οικονομικό σας θέμα σε σχέση με την οικογένειά σας επιλύεται, είτε η οικογένειά σας σας επιλύει ένα οικονομικό σας θέμα. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε νέο δρόμο. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν πολύ σημαντικές συναντήσεις. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Σε οικονομικό επίπεδο δεν θα πρέπει να ξανοίγεστε. Τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται, αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαρτίου.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ