Ο Βενιζέλος απαντά σε όσους τον αμφισβητούν: Ας πάψουν να προσβάλουν τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος απαντά σε όσους τον αμφισβητούν: Ας πάψουν να προσβάλουν τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη

Ο Βενιζέλος απαντά σε όσους τον αμφισβητούν: Ας πάψουν να προσβάλουν τους πολίτε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απαντάει η Χαριλάου Τρικούπη σε όσα στελέχη του κόμματος έχουν κάνει δημόσιες παρεμβάσεις σε σχέση με την παράταξη, τονίζοντας ότι πρέπει να πάψουν να προσβάλλουν τους πολίτες που στάθηκαν δίπλα στο κόμμα.Ουσιαστικά, ανάβει κι άλλο ο πόλεμος παπανδρεϊκών -Βενιζέλου, καθώς, μετά τον Σκανδαλίδη που έθεσε θέματα, αλλά και διάφορα άλλα στελέχη, ήρθε και η παρέμβαση του Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος έθεσε καθαρά ζήτημα ηγεσίας.

Στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι πίσω από την αμφισβήτηση Μωραΐτη υπάρχει ο κ. Παπανδρέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα, να ανακόψουν την ασφαλή πορεία της χώρας και να υποτάξουν την παράταξη στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα και να πάψουν να προσβάλλουν τους πολίτες που στάθηκαν δίπλα στη παράταξη, τους υποψήφιους και τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη των εκλογών και τελικά την ίδια της χώρα χάριν της οποίας υπάρχει ιστορικά το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει με νόημα το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ