Η σπάνια νόσος που χτύπησε έναν άνδρα -Μαζεύτηκαν στο λαιμό του 7 κιλά λίπος και τον παραμόρφωσαν πλήρως [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σπάνια νόσος που χτύπησε έναν άνδρα -Μαζεύτηκαν στο λαιμό του 7 κιλά λίπος και τον παραμόρφωσαν πλήρως [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί τη συσσώρευση όγκων λίπους στο σαγόνι είχε εγκλωβίσει για πολλά χρόνια στο σπίτι του τον Στέφαν Ζολέικ, έναν άνδρα από τη Σλοβακία. Το πρόβλημα είχε πάρει τέτοια έκταση που ο άνδρας είχε παραμορφωθεί εντελώς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα, φοβούμενος τα γέλια και τα δηκτικά σχόλια των υπολοίπων.

Ο όγκος-λίπος που είχε αναπτυχθεί στην περιοχή κάτω από το σαγόνι του Ζολέικ, (πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Madelung) στο λαιμό και από το ένα αυτί ως το άλλο, είχε φθάσει να ζυγίζει 6,8 κιλά προκαλώντας στον άνθρωπο, πέρα από το αισθητικό του θέματος και έντονους πονοκεφάλους.

Υστερα από 10 χρόνια και αφού αντιμετώπισε με επιτυχία κάποια άλλα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν ο Στέφαν Ζόλεικ χειρουργήθηκε με επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία. Οι γιατροί κατάφεραν να του αφαιρέσουν πλήρως τον όγκο και να του χαρίσουν μια φυσιολογική εμφάνιση...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ