Λαγός: Εχετε μπλέξει άσχημα μαζί μας -Το «τρίο στούτζες» μας έβαλε στη φυλακή χωρίς στοιχεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαγός: Εχετε μπλέξει άσχημα μαζί μας -Το «τρίο στούτζες» μας έβαλε στη φυλακή χωρίς στοιχεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτα επιθετικό ύφος και ειρωνικός προς την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη εμφανίστηκε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του.

«Πριν από 8,5 μήνες μας βάλατε χειροπέδες και μας περιφέρατε νομίζοντας πως θα φοβηθούμε. Σας είχα πει μπλέξατε άσχημα μαζί μας, δεν είμαστε σαν αυτούς που συναναστρέφεστε, είμαστε άλλοι άνθρωποι, είμαστε τρελοί», είπε και χαρακτήρισε «τρίο στούτζες» τους υπουργούς και τη δικαιοσύνη που τον έστειλαν στη φυλακή. Παράλληλα είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές «αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε μας σε δίκη».

Μάλιστα επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως έπαθε ρεζιλίκι στις ευρωεκλογές, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι η δίκη των στελεχών και των μελών της ΧΑ δεν θα γίνει γιατί όπως είπε ο Γιάννης Λαγός «αν κατέβουμε στο δικαστήριο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος».

Παράλληλα πρόσθεσε για το όπλο που κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του: «Στο σπίτι μου βρέθηκε ένα όπλο που είχα για την ασφάλεια μου και εσείς με κατηγορείτε ότι με αυτό εφοδίαζα παράνομα τη Χρυσή Αυγή. Εχετε τέτοιο μίσος που στήσατε ένα γελοίο πράγμα. Ο Σέρλοκ Χολμς του Κοινοβουλίου, ο Τριαντάφυλλος του ΠΑΣΟΚ με κατηγορεί γιατί είχα δύο φωτοβολίδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ