Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα. Οι κινήσεις που θα κάνετε σε αυτόν τον τομέα θα σας φέρουν στο σημείο που επιθυμείτε, αν και δεν πρέπει να τις κοινολογήσετε. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας έρχονται στο προσκήνιο για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 21-23 Μαρτίου. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή γενικότερα με νεαρά πρόσωπα. Αποφύγετε τις υπερβολές εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Δίας, που αυτό το διάστημα επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Απριλίου, ευνοεί τις επιδιώξεις σας και σας βοηθά να βρείτε λύσεις, όμως μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Κινηθείτε με γνώμονα την λογική. Μετά το μεσημέρι ασχοληθείτε με την εργασία σας. Η ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν θα λείψει για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου. Προσέχετε λοιπόν.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια θεαματικά καλή μέρα η σημερινή, ιδιαίτερα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 26-28 Απριλίου. Ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Οι επαφές με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται, ιδίως μετά το μεσημέρι. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας αποδίδουν ό,τι καλύτερο, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί 21-22 Μαΐου. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Μαΐου λύνονται τυχόν ζητήματα ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας. Εάν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου, ενδεχομένως να προβληματιστείτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.Ένα οικονομικό σας θέμα είναι πολύ σημαντικό για σας. Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο δείχνει ότι θα σας απασχολήσουν οικογενειακές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα φορτισμένοι θα είστε για θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να είστε κοντά τους, αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να λέει πολλά τώρα. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Ιουνίου. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, ενώ η κοινωνική σας ζωή γίνεται διαφορετική. Σε λίγες μέρες, τόσο τα τρέχοντα οικονομικά σας όσο και τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες) προωθούνται.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια εκπληκτική περίοδο. Ένα σχέδιό σας, ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 29 Ιουνίου. Συζητήσεις και επαφές περιμένουν εσάς που έχετε γεννηθεί 20-22 Ιουλίου. Μια εξαιρετική πορεία υπόσχεται ο Δίας στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουλίου Ιουλίου μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα. Βέβαια η ένταση δεν λείπει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουλίου. Μετακινήσεις, συζητήσεις αλλά και θέματα της οικογένειάς σας έρχονται στο προσκήνιο. Ένα επαγγελματικό σας θέμα, που το μεταφέρετε και στην οικογένειά σας, ενδεχομένως σας φορτίζει, παρά το γεγονός ότι σιγά σιγά σταθεροποιούνται τα σχέδιά σας. Σήμερα οτιδήποτε έχει σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Μια σχέση μπορεί να πάρει μια ιδανική τροπή.

Λέων

Για σας τους Λέοντες σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να συζητήσετε επαγγελματικά σας θέματα τα οποία έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Όμως, μια συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο για ένα επαγγελματικό σας θέμα ενδεχομένως να μην έχει την κατάληξη που επιθυμείτε. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο είναι ενεργό, προσέχετε λοιπόν και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που έρχονται. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχετε πολλά να πείτε. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας και προσέχετε τι λέτε, καθώς οι μέρες δεν δείχνουν καλό αποτέλεσμα μετά από ένα καυγαδάκι. Προσέχετε όταν οδηγείτε και μην τρέχετε με το αυτοκίνητο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα η σημερινή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, υπάρχει εύνοια για τα ταξίδια, για τις σπουδές ή τις νομικές σας υποθέσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, όπως και οι φιλικές σας επαφές. Βέβαια, οι πιο τυχεροί αυτής της εποχής είστε εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Σεπτεμβρίου. Θέματα που έχουν παρουσιαστεί και αφορούν είτε την οικογένειά σας, είτε την ακίνητή σας περιουσία επιλύονται πολύ εύκολα και σε αυτό θα έχετε την βοήθεια φίλων σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, απ' όπου ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Τα έξοδά σας, βεβαίως, εξακολουθούν να τρέχουν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς αλλιώς ξεκινά και αλλιώς μπορεί να τελειώσει για την συναισθηματική σας ζωή. Ένταση υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου. Ένα επαγγελματικό σας θέμα βρίσκει λύση. Μετά το μεσημέρι ενδεχομένως να κλειστείτε στον εαυτό σας, κάτι το οποίο όμως δεν θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα ταξίδι μπορεί να σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Γενικότερα, όμως, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις, οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται. Ακόμη θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Νοεμβρίου και μετά, καθώς βρίσκεστε σε μια περίοδο η οποία έχει να σας δώσει πολλά. Οι φίλοι είναι κοντά σας, αν και έχετε κάποια άγχη που σας ταλαιπωρούν. Παρασκήνιο υπάρχει, το οποίο είναι ενεργό.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια θετική ημέρα για να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό σας θέμα. Την περίοδο αυτή κάτι θετικό συμβαίνει στον χώρο της εργασίας σας. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε ένα οικονομικό αλλά και σε ένα εργασιακό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό για σας. Ίσως παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν εμπλέκεται και ένα οικονομικό θέμα σε αυτές.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η σημερινή ημέρα είναι θεαματικά καλή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Δημιουργήστε τώρα ένα ευχάριστο κλίμα, το οποίο θα σας οδηγήσει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή πιο κοντά στα δημιουργικά σας σχέδια. Η ένταση δεν λείπει για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούνται. Σήμερα δώστε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε για ένα θέμα της εργασίας ή της υγείας σας. Αν ρίξετε τους τόνους στον επαγγελματικό σας χώρο - όπου επιδιώκετε να επιβληθείτε – θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Από σας, Υδροχόοι μου, η σημερινή ημέρα ζητά να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, οι οποίοι σας φορτίζουν. Έξοδα θα υπάρξουν, τα οποία αφορούν είτε την οικογένειά σας είτε την ακίνητη περιουσία σας. Ένα σχέδιο δράσης που έχετε καταστρώσει ολοκληρώνεται με μεγάλη ευκολία. Ένα οικονομικό σας θέμα βρίσκει λύση, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε την ένταση που ενδεχομένως υπάρχει.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι μια πολύ καλή μέρα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, οικογενειακά θέματα μπορεί να απασχολούν ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαρτίου. Ασχοληθείτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία σας έχουν ανάγκη. Η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα, θαυμάσια πορεία, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Μαρτίου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας καλεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ