Πρέπει οι ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ να έχουν τις γυναίκες τους; Πιπεράτες στιγμές από τα Παγκόσμια Κύπελλα - iefimerida.gr

Πρέπει οι ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ να έχουν τις γυναίκες τους; Πιπεράτες στιγμές από τα Παγκόσμια Κύπελλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας έχει ξεκινήσει και το coppa.gr αναρωτιέται αν τελικά η... μετακίνηση των γυναικών των παικτών επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και με ποιο τρόπο.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σάφετ Σούσιτς ότι το σεξ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, το coppa.gr ανατρέχει στο παρελθόν και αναζητά την απάντηση μέσα από γεγονότα.

Το φημολογούμενο πάρτι τεσσάρων παικτών με μία γυναίκα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε η αποστολή της εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ του 1974 προπαραμονή του τελικού, είχε μάλλον αρνητικές συνέπειες για τους «οράνιε», οι οποίοι ηττήθηκαν από την οικοδέσποινα, Δυτική Γερμανία (2-1).

Ωστόσο, οι Ολλανδοί αρνήθηκαν τα όσα αποκάλυψε το call girl, κατηγορώντας την ότι είχε δεχτεί χρήματα από τη γερμανική εφημερίδα «Bild» για να... συκοφαντήσει εις βάρος των παικτών. Την επόμενη νύχτα μάλιστα η γυναίκα του Γιόχαν Κρόιφ φέρεται να τον είχε διαρκώς σε...τηλεφωνική σύνδεση για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα αθλητικά και σχετικά με το άρθρο στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ