«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων, εν μέσω του καλοκαιριού, βρίσκονται αρκετές περιοχές της χώρας, οι οποίες πλήττονται από ισχυρούς ανέμους,, έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εστιάζονται στην Κρήτη, όπου η μανία των ανέμων είχε ως αποτέλεσμα να μετακινήσει μια από τις πλωτές δεξαμενές ελλιμενισμού πολεμικών σκαφών του Ναυστάθμου προς την προβλήτα του λιμανιού της Σούδας.

Σύμφωνα με το Flashnews, ισχυρές δυνάμεις του Ναυστάθμου με την συνδρομή πολλών ρυμουλκών κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την δεξαμενή. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έσπασε ένας κάβος, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως σήμερα το πρωί και πριν ξεκινήσουν οι θυελλώδεις άνεμοι, στον Ναύσταθμο Κρήτης πραγματοποιήθηκε μια ακόμη άσκηση για την περίπτωσης ενός "μείζονος ατυχήματος".

«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, καθώς οι ευκάλυπτοι στην λεωφόρο Σούδας σπάνε ο ένας μετά τον άλλον.

«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα όταν ένας τεράστιος ευκάλυπτος κόπηκε στην μέση, με το άνω τμήμα του να πέφτει σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου

Χειμωνιάτικο σκηνικό και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα nafpaktianews, η πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου είναι κλειστή από τις 09:45 το πρωί με ανέμους να πνέουν στα 8 μποφόρ μέχρι και αυτή την ώρα.

«Σαρώνουν» οι θυελλώδεις άνεμοι στη χώρα -Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Δείτε το βίντεο του nafpaktianews από Αντίρριο και Πλατανίτη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ