H Μadonna τα βάζει ξανά με την Μαρίν Λεπέν -Εχουν παρελθόν οι δύο γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μadonna τα βάζει ξανά με την Μαρίν Λεπέν -Εχουν παρελθόν οι δύο γυναίκες [εικόνες]

H Μadonna τα βάζει ξανά με την Μαρίν Λεπέν -Εχουν παρελθόν οι δύο γυναίκες [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «τσεκούρι του πολέμου» με την Μαρίν Λεπέν ξέθαψε πάλι η Madonna. Μέσω των social media η ιέρεια της ποπ εξέφρασε την ανησυχία της για την άνοδο της ακροδεξιάς, με αφορμή τη σαρωτική εμφάνιση του Εθνικού Μετώπου στις ευρωεκλογές. Κίνηση που «πλήρωσε» με το χαρακτηρισμό «γιαγιά Gaga» από το κόμμα της Λεπέν.

Η Madonna δημοσίευσε στο Instagram το πρωτοσέλιδο της Liberation της 26ης Μαΐου, στο οποίο εικονιζόταν η Μαρίν Λεπέν και το θέμα ήταν η ανησυχητική άνοδος του Εθνικού Μετώπου στις ευρωεκλογές. «Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα και τώρα η Γαλλία», σχολίασε η τραγουδίστρια, ενώ στην ανάρτησή της έβαλε τα hashtag «καταπολεμήστε το φασισμό» και «καταπολεμήστε τις διακρίσεις».

Η απάντηση από το Εθνικό Μέτωπο δεν άργησε να έρθει. «Και στην πολιτική, η γιαγιά Gaga έχει χάσει το παιχνίδι», έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό, ενώ σε προηγούμενη ανάρτησή του ανέφερε «Η Madonna κάνει τον Γιανίκ Νοά, περίεργο τέλος καριέρας». Ο Νοά είναι Γάλλος πρώην πρωταθλητής του τένις- που τώρα δοκιμάζει καριέρα στο τραγούδι- ο οποίος είχε επιτεθεί επίσης εναντίον του ακροδεξιού κόμματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna κάνει επίθεση στη Λεπέν. Το πρόσωπο της τελευταίας εμφανιζόταν με μία σβάστικα σε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας στο Παρίσι το 2012, με αποτέλεσμα να της κάνει μήνυση για εξύβριση η Λεπέν.

H Μadonna τα βάζει ξανά με την Μαρίν Λεπέν -Εχουν παρελθόν οι δύο γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H Μadonna τα βάζει ξανά με την Μαρίν Λεπέν -Εχουν παρελθόν οι δύο γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ