Αγόρασε στο ίντερνετ συσκευή για την ενίσχυση του μορίου του και αντί αυτού του έστειλαν μεγεθυντικό φακό - iefimerida.gr

Αγόρασε στο ίντερνετ συσκευή για την ενίσχυση του μορίου του και αντί αυτού του έστειλαν μεγεθυντικό φακό

Αγόρασε στο ίντερνετ συσκευή για την ενίσχυση του μορίου του και αντί αυτού του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλο περίμενε και άλλο παρέλαβε ένας Μαλαισιανός, που δεν αισθανόταν καλά με το μέγεθος του... ανδρισμού του. Αν και παρήγγειλε στο διαδίκτυο μία συσκευή ενίσχυσης του μορίου του, έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν άνοιξε το πακέτο και μέσα βρήκε έναν μεγεθυντικό φακό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, του έστειλαν και οδηγίες προκειμένου να αποφύγει τον τραυματισμό! Το θύμα της απάτης κατέφυγε στον οργανισμό προστασίας του καταναλωτή της Μαλαισίας, πρώτα από όλα επειδή έδωσε 100 λίρες για τη συσκευή που υποσχόταν τη μεγέθυνση του μορίου του και τελικά πήρε ένα φακό αξίας 5 λιρών με τον οποίο απλά θα το βλέπει μεγαλύτερο!

Ο άνδρας, προφανώς εξαιτίας της ντροπής που νιώθει, αρνήθηκε να καταγγείλει το όνομα της εταιρείας που τον εξαπάτησε, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Star της Μαλαισίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ