Ομπάμα και Πούτιν παιδεύουν τον Ολάντ -Για να μην συναντηθούν μεταξύ τους, ο Γάλλος θα παραθέσει δύο δείπνα το ίδιο βράδυ - iefimerida.gr

Ομπάμα και Πούτιν παιδεύουν τον Ολάντ -Για να μην συναντηθούν μεταξύ τους, ο Γάλλος θα παραθέσει δύο δείπνα το ίδιο βράδυ

Ομπάμα και Πούτιν παιδεύουν τον Ολάντ -Για να μην συναντηθούν μεταξύ τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρίση της Ουκρανίας έχει συνέπειες ακόμη και στην κουζίνα των Ηλυσίων Πεδίων. Γιατί, εξαιτίας της έντασης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, ο σεφ του Γάλλου προέδρου θα αναγκαστεί να ετοιμάσει δύο διαφορετικά επίσημα δείπνα, για το ίδιο βράδυ.

Ο Φρανσουά Ολάντ θα υποδεχθεί τόσο τον Μπαράκ Ομπάμα, όσο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη. Οι δύο ηγέτες όμως δεν έχουν καμία πρόθεση να συναντηθούν μεταξύ τους, εξαιτίας της έντασης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο Λευκό Οίκο και το Κρεμλίνο, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί στην Ουκρανία.

Μοιραία λοιπόν, ο Ολάντ θα πρέπει να τους περιποιηθεί ξεχωριστά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα παραθέσει το ίδιο βράδυ δύο διαφορετικά επίσημα δείπνα, για τους προέδρους των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Πρώτος φιλοξενούμενος του Ολάντ θα είναι ο Ομπάμα, ενώ δύο ώρες αργότερα θα καλωσορίσει τον Πούτιν, σύμφωνα με το Associated Press. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που στα Ηλύσια Πεδία θα σερβιριστεί ένα σύντομο δείπνο. Ο προκάτοχος του Ολάντ, Νικολά Σαρκοζί, είχε περάσει μόλις 12 λεπτά σε ένα γεύμα με τον Ομπάμα, που θεωρείται και το σχετικό ρεκόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ