Μισθοί από χρυσάφι - Πόσα χρήματα παίρνουν τον χρόνο οι κορυφαίοι τραπεζίτες του κόσμου - iefimerida.gr

Μισθοί από χρυσάφι - Πόσα χρήματα παίρνουν τον χρόνο οι κορυφαίοι τραπεζίτες του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έρευνα που πραγματοποίησε ο όμιλος Equilar αποκάλυψε ότι ι αποδοχές των κορυφαίων τραπεζιτών σε Αμερική και Ευρώπη το 2013 ανήλθαν στα 13 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνονυας αύξηση 10,1%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, οι έξι διευθύνοντες σύμβουλοι των αμερικανικών τραπεζών , όπως για παράδειγμκα ο Μπλανκφάιν της Goldman Sachs και ο Τζέμι Ντάιμον της JP Morgan Chase, ήταν μεταξύ των επτά καλύτερα αμειβομένων τραπεζιτών στον κόσμο.

Οι αποδοχές του Μπλανκφάιν αυξήθηκαν 50% στα 19,9 εκατ. δολάρια , εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τον Τζον Σταμπφ της Wells Fargo. Ακόμη και ο Ντάιμον, που είχε τις χαμηλότερες αποδοχές από τους άλλους Αμερικανούς τραπεζίτες, έλαβε ως αμοιβή το ποσό των 11,8 εκατ. δολαρίων.

Στην Ευρώπη ο Ρος Μακ Ίγουαν, επικεφαλής της βρετανικής τράπεζας Royal Bank of Scotland από πέρυσι το φθινόπωρο, λαμβάνει 4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ