Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι κρυφο-ΣΥΡΙΖΑ! - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: Ο Σόιμπλε είναι κρυφο-ΣΥΡΙΖΑ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και «κρυφο - ΣΥΡΙΖΑ» αποκάλεσε τον Σόιμπλε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, προσθέτοντας πως «είναι τυφλός όποιος δεν είδε την ήττα της ΝΔ στις εκλογές».

«Με αυτά που λέει και που κάνει ο Σόιμπλε θα βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στον ΑΝΤ1. Μάλιστα ο Γ. Γιακουμάτος εκτίμησε πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στοχεύει στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσθέτοντας επίσης τους χαρακτηρισμούς «πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ» και «κρυφο - ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον ίδιο η ΝΔ έχασε στις εκλογές και μάλιστα «όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός», όμως η εκτίμηση του είναι πως η ήττα είναι διαχειρίσιμη.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζήτησε από την κυβέρνηση άμεσα να αυξήσει σε 100 τις δόσεις για τα χρέη στο ΙΚΑ και τις εφορίες, να δημιουργηθούν έως το Δεκέμβριο 300.0000 θέσεις απασχόλησης και να επιτευχθεί φορολογική ελάφρυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ