Τετράχρονος μετέτρεψε σε μπλοκ ζωγραφικής το διαβατήριο του πατέρα του κι εκείνος αποκλείστηκε στην Κορέα [εικόνα] - iefimerida.gr

Τετράχρονος μετέτρεψε σε μπλοκ ζωγραφικής το διαβατήριο του πατέρα του κι εκείνος αποκλείστηκε στην Κορέα [εικόνα]

Τετράχρονος μετέτρεψε σε μπλοκ ζωγραφικής το διαβατήριο του πατέρα του κι εκείνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαφορετική περίπτωση, ο άνδρας θα έδειχνε με υπερηφάνεια- όπως όλοι οι γονείς- τα ακατάληπτα σχέδια που είχε κάνει ο τετράχρονος γιος του. Τι κι αν του είχε ζωγραφίσει μουστάκι και ακτίνες γύρω από το κεφάλι; Αυτά θεωρούνται χαριτωμένα όταν έρχονται από το χέρι ενός μπόμπιρα. Μόνο που ο συγκεκριμένος είχε ως «καμβά» το διαβατήριο του πατέρα του.

Ο Κινέζος θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να αφήσει τον τετράχρονο γιο του να περάσει την ώρα του ζωγραφίζοντας. Το μετάνιωσε όμως όταν είδε ότι ο πιτσιρικάς είχε «μεγαλουργήσει» πάνω στο διαβατήριό του, κάτι που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε ταξίδι στη Νότια Κορέα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Metro και συνέπεια των καλλιτεχνικών ανησυχιών του μικρού ήταν να αποκλειστεί ο πατέρας του στη χώρα. Οι αρχές δεν του επέτρεπαν να αναχωρήσει χρησιμοποιώντας το μουτζουρωμένο διαβατήριο.

Τετράχρονος μετέτρεψε σε μπλοκ ζωγραφικής το διαβατήριο του πατέρα του κι εκείνος αποκλείστηκε στην Κορέα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ