Λιποθύμησε ο Μπούκουρας στην απολογία -Καταγγελίες Κούγια - iefimerida.gr

Λιποθύμησε ο Μπούκουρας στην απολογία -Καταγγελίες Κούγια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο με τον πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του δεν άντεξε την πίεση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε ο κ.Κούγιας πως οι ανακρίτριες άσκησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».

Ο κ. Κούγιας πρόσθεσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελεσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.

Aς σημειωθεί ότι ο Στάθης Μπούκουρας δείχνει σημάδια ψυχικής κατάπτωσης αφού στην πρόσφατη απολογία του στη Βουλή είχε αναλυθεί σε λυγμούς πάνω στο βήμα του κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ