Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσάς τους Κριούς η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης σας βοηθά σε ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες συζητήσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα. Ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Μετά τις 7 Ιουνίου ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις. Έτσι λοιπόν, αν ένα θέμα δεν σας εξυπηρετεί, αφήστε το για μετά τις 7, αφού θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Γενικότερα, ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή! Αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο, έχετε τώρα την ευκαιρία να δράσετε και να κάνετε πολλά σημαντικά πράγματα. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα ένα οικονομικό σας θέμα προχωρά. Οι συναντήσεις και οι συνεννοήσεις σας με φίλους δεν λείπουν, όμως μετά τις 7 του μήνα ενδεχομένως να πάρετε νέες αποφάσεις. Μην οριστικοποιήσετε λοιπόν κάτι τώρα, αν δεν είναι προς συμφέρον σας. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 Μαΐου, θα έχετε βοήθεια από σημαντικούς φίλους σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία σας απασχολεί ένα οικογενειακό και ένα οικονομικό σας θέμα. Μετά τις 7 Ιουνίου ίσως αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για αυτά τα θέματα. Η εβδομάδα που ξεκινά ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες, ενώ στη διάρκειά της θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και εξελίξεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιουνίου. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο παίρνει νέα τροπή.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, ειδικά των πρώτων ημερών, βρίσκεστε σε μια εκπληκτική περίοδο! Βλέπετε φίλους, βλέπετε αγαπημένα πρόσωπα, έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Αν βέβαια αφορούν θέματα που έχουν σχέση με το εμπόριο ή με ένα οικονομικό σας θέμα, μετά τις 7 του μήνα επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή, οπότε ή θα καθυστερήσουν και θα πρέπει να σπεύσετε τώρα, ώστε να προωθήσετε αυτά τα θέματα, ή ενδεχομένως να αναθεωρήσετε εσείς τις απόψεις σας για αυτά τα θέματα. Προσοχή, λοιπόν! Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Ιουλίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση. Σήμερα ένα οικονομικό σας θέμα ρυθμίζεται. Τα οικογενειακά σας θέματα δεν παύουν να σας απασχολούν. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Ιουλίου.

Λέων

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα ωθεί εσάς τους Λέοντες να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο δεν θα αποφύγετε τις υπερβολές σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Αυγούστου όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με επαφές με το εξωτερικό, με ταξίδια, με φίλους, με συμφωνίες. Όμως, ένα οικογενειακό σας θέμα σας απασχολεί άμεσα. Ένταση ίσως υπάρξει στην καθημερινή σας ζωή.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να συζητήσετε, να κάνετε ταξίδια, να προωθήσετε τις σχέσεις σας. Αν είστε σπουδαστές μπορείτε να έχετε πρόοδο στις σπουδές σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί Αύγουστο. Θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας, αν και μετά τις 7 του μήνα ίσως αλλάξετε γνώμη για τις φιλικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε νέες και σημαντικές σκέψεις και σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας, έστω και αν αργότερα επανέλθετε στην προϋπάρχουσα κατάσταση των φιλικών σας σχέσεων. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου βρίσκεστε σε ευνοϊκή περίοδο, ενώ νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας. Συζητήστε τώρα για ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό για σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή, για να δείτε φίλους σας, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τα επαγγελματικά σας θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας θέματα φαίνεται τώρα να επιλύεται. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου. Ο Άρης σας υπενθυμίζει παλιότερα προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν. Νέοι δρόμοι ανοίγονται τώρα για σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή ημέρα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αφού μπορείτε να ρυθμίσετε υποθέσεις σας, που έχουν σχέση με ταξίδια αλλά και με τις σπουδές σας, αν σπουδάζετε. Γενικότερα, ευνοούνται θέματα ταξιδιών αλλά και σπουδών. Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως να σας χρειάζονται την περίοδο αυτή. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο και επιλύεται.

Τοξότης

Σε εσάς τους Τοξότες η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε για ένα πολύ σημαντικό οικονομικό σας θέμα. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους, οι οποίοι σας έχουν ανάγκη. Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια, τις επαφές και τις συμφωνίες. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να επιλύεται. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την χαρά, την διασκέδαση και τον έρωτα. Σήμερα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου ή συνεργατών). Απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο. Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά δώστε προσοχή σε θέματα που είναι πολύ σημαντικά για σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Είστε πολύ δυναμικοί και μπορείτε να επιλύσετε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας. Η βοήθειά σας προς αυτόν θα είναι μεγάλη. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας προωθούνται μέχρι τις 7 του μήνα. Μετά, λόγω του ανάδρομου Ερμή, ίσως μετανιώσετε για κάποια πράγματα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η σημερινή μέρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα οικογενειακό σας θέμα φαίνεται να επιλύεται. Γενικότερα οι καταστάσεις δείχνουν να σταθεροποιούνται. Σήμερα ασχοληθείτε με την εργασία ή την υγεία σας, προσέχοντας πάντα ένα οικονομικό σας θέμα. Μέχρι τον Ιούλιο θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου ή συνεργατών).

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ