Bενιζέλος για ανασχηματισμό: Aναζητείται κεντροαριστερός για υπουργός - iefimerida.gr

Bενιζέλος για ανασχηματισμό: Aναζητείται κεντροαριστερός για υπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρόσωπο που να εκπροσωπεί-εκφράζει την κεντροαριστερά αναζητεί για το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά τον ανασχηματισμό ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως δηλώνει ο ίδιος σήμερα στα ΝΕΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει χαρακτηριστικά στη Βούλα Κεχαγιά: «Εάν υπάρχει η δυνατότητα να μπει στο νέο σχήμα και πρόσωπο της Κεντροαριστεράς θα το επιδιώξω».

Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα αναζητήσει μόνο κοινοβουλευτικές προσωπικότητες αλλά και ονόματα προερχόμενα από το χώρο της κοινωνίας και της παραγωγής και τονίζει ότι στόχος του είναι «η ενίσχυση του προοδευτικού προσήμου» και η δημιουργία «μίας νέας βάσης στήριξης της κυβέρνησης.»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει ήδη και το πρόσωπο από την κεντροαριστερά θα είναι ο Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής ΔΗΜΑΡ.

Φωτογραφία fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ