Καμμένος: Δεν θα κάνουμε παιχνίδια για να κρατήσουμε την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Καμμένος: Δεν θα κάνουμε παιχνίδια για να κρατήσουμε την κυβέρνηση

Καμμένος: Δεν θα κάνουμε παιχνίδια για να κρατήσουμε την κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από την απαίτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, για μία ξεκάθαρη θέση από τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ, ο Πάνος Καμμένος έδωσε την απάντησή του στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πρόκειται να παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό, για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τους ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Το Σάββατο, ο κ. Παπαδημούλης είχε καλέσει τόσο εκείνον, όσο και τον Φώτη Κουβέλη, να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους σχετικά για το αν πρόκειται να συμπράξουν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακόμη, κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι: «Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ