Τα ζώδια της Κυριακής 1 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 1 Ιουνίου

Τα ζώδια της Κυριακής 1 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς, η Παρασκευή είναι μια σημαντική, συμβολική θα μπορούσα να πω ημέρα! Μπορείτε να προωθήσετε θέματα σχετικά με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Απριλίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα οικονομικά σας παίρνουν μια νέα πορεία. Το Σάββατο προσέχετε τυχόν αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά και εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στο οικογενειακό περιβάλλον. Η Κυριακή είναι μια πολύ ωραία μέρα για να χαρείτε και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία αρχικά «αγγίζει» εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, με την γοητεία σας να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Σταδιακά, όλοι οι Ταύροι θα δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν μια νέα τροπή και να βελτιώνονται. Ένα οικονομικό σας θέμα. το οποίο μπορεί να έχει σχέση και με την οικογένειά σας, τώρα μπορεί να ρυθμιστεί. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου πρόσωπα του περιβάλλοντός σας λύνουν τα δικά σας προβλήματα. Τώρα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα δείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας, ενώ θα κάνετε μικρές μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σας! Για σας τους Διδύμους έχει ήδη ξεκινήσει μια περίοδος, κατά την οποία τα οικονομικά σας σας απασχολούν άμεσα. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, έχει περάσει στον Καρκίνο, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό σας θέμα. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε πάρα πολύ δυνατοί. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα καθημερινά σας σχέδια ευνοείται. Τα παιδιά, ο ερωτικός σας σύντροφος ακόμα και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι για σας πολύ σημαντικά. Ελάτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε μια κίνηση πολύ σημαντική, η οποία μάλιστα θα σας συνοδεύει όλον τον χρόνο, καθώς πραγματοποιείται την περίοδο των γενεθλίων σας. Το Σάββατο οι συζητήσεις για ένα οικονομικό σας θέμα σας εκνευρίζουν. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα, για να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό Σαββατοκύριακο. Κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία σας αγχώνουν, μπορείτε τώρα να τα επιλύσετε. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο οι μέρες αυτές είναι πολύ ευχάριστες. Μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα δείτε την συναισθηματική σας ζωή να αλλάζει. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ενδεχομένως το Σάββατο να υπάρξει κάποια ένταση, όχι όμως σημαντική, σε σχέση με το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας. Η Κυριακή είναι μια ξεχωριστή μέρα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Το τρίγωνο Δία - Κρόνου ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Παρασκευή είναι η μέρα που σας ανήκει! Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Άρη είναι ιδανικό για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Βρίσκεστε σε μια ιδανική περίοδο για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι, να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, ώστε να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωής σας. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ μέρα με τον μήνα να ξεκινά πολύ καλά για σας. Η κοινωνική όπως και η επαγγελματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, με την επαγγελματική ζωή μάλιστα να έχει και οικονομικούς στόχους.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος, για να δράσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ οι κινήσεις σας θα έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Οι φίλοι είναι κοντά σας, έστω και αν σας εκνευρίσουν λίγο το Σάββατο. Η Κυριακή όμως είναι πολύ καλή μέρα για τις φιλικές σας σχέσεις. Μια εξαιρετική επαφή με το εξωτερικό ή γενικότερα με πρόσωπα της συναισθηματικής σας ζωής προβλέπεται για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Παρασκευή είναι μια πολύ δυνατή μέρα, η οποία σας οδηγεί σε νέα σχέδια, σε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, αλλά κοντά σε φίλους που θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Το Σαββατοκύριακο η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη, αλλά και λίγο εκνευριστική. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα τώρα ρυθμίζεται.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική. Μυστικά σχέδια ευνοούνται, ενώ τώρα μπορείτε να προωθήσετε ένα θέμα σε σχέση τα οικονομικά σας, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Το Σαββατοκύριακο είστε γεμάτοι σχέδια είτε για επαφές, είτε για ταξίδια, είτε για μετακινήσεις. Το Σάββατο ίσως υπάρχουν κάποιες σημαντικές ενοχλήσεις από το περιβάλλον σας, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν κάπως τα σχέδιά σας. Η Κυριακή ωστόσο είναι μια θαυμάσια μέρα. Για σας που έχετε γεννηθεί Οκτώβριο θα υπάρξει διαφοροποίηση στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δείχνουν θαυμάσιες, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Νοεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί σας απασχολήσει ένα οικονομικό σας θέμα. Ενδεχομένως να υπάρξουν νέα σημαντικά δεδομένα στον τομέα της εργασίας σας.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε πολύ καλές επαφές αυτές τις μέρες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 25-27 Δεκεμβρίου. Ένα εργασιακό σας θέμα παίρνει μια νέα τροπή, η οποία μάλιστα θα έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Το Σάββατο ίσως υπάρξει εκνευρισμός με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Την Κυριακή ο Ιούνιος μπαίνει με την καλύτερη διάθεση για σας.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, είστε πολύ δυνατοί, πολύ δυναμικοί αυτές τις μέρες, ενώ τα δίνετε όλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προωθήστε τώρα θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το Σαββατοκύριακο σας απασχολεί ο τομέας της εργασίας σας. Προσέχετε την υγεία σας. Αρκετά έξοδα θα κάνετε για την οικογένειά σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι μια πολύ καλή στιγμή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί Φεβρουάριο. Ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό σας θέμα, καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε το στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Μαρτίου θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας το διάστημα αυτό υπόσχεται ό,τι καλύτερο!

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ