Η κόρη του Ομπάμα πήγε στον πρώτο της χορό και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύεται ότι δεν τρομοκράτησε το συνοδό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κόρη του Ομπάμα πήγε στον πρώτο της χορό και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύεται ότι δεν τρομοκράτησε το συνοδό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η πρώτη φορά που είδε την 15χρονη κόρη του με τακούνια και από ότι φάνηκε δεν χάρηκε ιδιαίτερα. Οσο για τον συνοδό της; Δεν τον... τρομοκράτησε. Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα, αν και για το τελευταίο θέμα δεν έδωσε και πολλές πληροφορίες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι η κόρη του Μαλία πήγε πρόσφατα στον πρώτο της χορό. «Συνοδευόταν από αγόρι;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση ότι «Αυτά είναι απόρρητες πληροφορίες», από τον Ομπάμα που κρυφογελούσε.

Ο ηγέτης των ΗΠΑ πάντως δεν έκρυψε πως «η πρώτη φορά που βλέπεις την κόρη σου με τακούνια είναι λίγο... περίεργη», αν και αμέσως πρόσθεσε ότι η μικρή Μαλία ήταν πανέμορφη. Οσο για τον συνοδό, όταν του επισήμαναν πόσο τρομακτικό θα είναι για ένα αγόρι να εμφανιστεί στην πόρτα του Λευκού Οίκου για να παραλάβει το κορίτσι του, ο Ομπάμα απάντησε «Δεν είμαι τόσο τρομακτικός», αλλά αμέσως χαμογέλασε με έναν τρόπο που μάλλον έδειχνε το αντίθετο.

Αλλωστε, ο ίδιος το 2011 είχε περιγράψει πώς θα αντιδρούσε απέναντι στους επίδοξους συντρόφους των δύο κορών του. «Θα τον καλούσα στο Οβάλ γραφείο, θα τον ρωτούσα για τις προθέσεις του, τα επαγγελματικά πλάνα του και θα του θύμιζα ότι γύρω από τις κόρες μου βρίσκονται συχνά άνδρες με όπλα», είχε πει τότε αστειευόμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ