Ο Λυκούδης θέτει όρους για την παραμονή Κουβέλη -Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λυκούδης θέτει όρους για την παραμονή Κουβέλη -Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πολιτική που ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ απέδωσε ο Σπύρος Λυκούδης την κατάρρευση του κόμματος στις ευρωεκλογές. Την ίδια ώρα, ο πρώην γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ έθεσε όρους για την παραμονή του Φώτη Κουβέλη.

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης μιλώντας στο MEGA, ενώ έκανε κάλεσμα για πλήρη αναπροσανατολισμό του κόμματος, με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς».

Αναφερόμενος στον κ. Κουβέλη, τόνισε ότι μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής. Παράλληλα, ο κ. Λυκούδης δεν απέρριψε μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο μετά από την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς».

«Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ