Μακριά από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί -H απόφαση του δικαστηρίου για τον άνδρα που επιτέθηκε στον ηθοποιό - iefimerida.gr

Μακριά από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί -H απόφαση του δικαστηρίου για τον άνδρα που επιτέθηκε στον ηθοποιό

Μακριά από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί -Τι αποφάσισε το δικαστήριο γι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως φαρσέρ, αλλά ο Ουκρανός που επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ την περασμένη Πέμπτη πιθανότατα δεν γελάει πλέον. Το δικαστήριο του επέβαλλε την ποινή του, για την επίθεση που έκανε στο διάσημο ηθοποιό πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Maleficent.

Στον 25χρονο Βιτάλι Σεντιούκ επιβλήθηκε η ποινή των 20 ημερών κοινωφελούς εργασίας, αλλά και της απαγόρευσης να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μ., είτε τον Μπραντ Πιτ είτε την Αντζελίνα Τζολί. Παράλληλα όμως, το δικαστήριο του επέβαλλε αποκλεισμό από κάθε καλλιτεχνική εκδήλωση.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Σεντιούκ θα πρέπει να ολοκληρώσει 52 συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενώ αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 8 Ιουλίου. Την περασμένη Πέμπτη, ο Ουκρανός πήδηξε ένα φράχτη για να βρεθεί στο κόκκινο χαλί όπου εκείνη την ώρα ο Πιτ και η Τζολί υπέγραφαν αυτόγραφα. Ο νεαρός χτύπησε τον ηθοποιό στο πρόσωπο και συνελήφθη αμέσως. Ο Πιτ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αργότερα εξέδωσε εντολή περιοριστικών μέτρων για τον Σεντιούκ.

Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο της ουκρανικής τηλεόρασης που έχει γίνει διάσημος για τις κακόγουστες φάρσες του εναντίον διασημοτήτων. Πρόσφατα προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού Αμέρικα Φεράρα, ενώ εκείνη πόζαρε για τους φωτορεπόρτερ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, εισέβαλε στη σκηνή την ώρα που η τραγουδίστρια Αντέλ παραλάμβανε το βραβείο Γκράμι και φίλησε τον Γουίλ Σμιθ –για να δεχτεί αμέσως ένα χαστούκι από τον ηθοποιό– στην πρεμιέρα μιας ταινίας στη Μόσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ