Καλός αθλητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος: Πώς ο τενίστας Τζόκοβιτς έφτιαξε τη μέρα ενός παιδιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλός αθλητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος: Πώς ο τενίστας Τζόκοβιτς έφτιαξε τη μέρα ενός παιδιού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μία βροχερή μέρα στο Ρολάν Γκαρός και η κακοκαιρία οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Τζαο Σούσα με τον Τζόκοβιτς να βρίσκεται μπροστά με 6-1, 5-2. Ωστόσο ο διάσημος τενίστας αποκάλυψε στο γήπεδο και μία πολύ ανθρώπινη πλευρά του.

Περιμένοντας τη βροχή να κοπάσει, κάλεσε το ball boy που του κρατούσε την ομπρέλα να καθίσει δίπλα του και όσο κράτησε το «διάλειμμα» του αγώνα, συζητούσαν σαν φίλοι, μοιράστηκαν ένα χυμό και του έδωσε τη ρακέτα του να παίξει.

Οποια κι αν ήταν τελικά η έκβαση του αγώνα, ο Τζόκοβιτς ήταν σίγουρα νικητής στα μάτια του κοινού και στην καρδιά του αγοριού που του έφτιαξε κυριολεκτικά την ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ