Τροχαίο στην Αμφιλοχία αποκάλυψε 116 κιλά λαθραίου καπνού - iefimerida.gr

Τροχαίο στην Αμφιλοχία αποκάλυψε 116 κιλά λαθραίου καπνού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μία έκπληξη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης άνδρες της Αστυνομίας στην Αμφιλοχία, οι οποίοι κλήθηκαν να ερευνήσουν τις συνθήκες τροχαίου που σημειώθηκε στο 131ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Το τροχαίο έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί η μεταφορά μεγάλης ποσότητας λαθραίου καπνού από 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Ολα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να υποστούν υλικές ζημιές.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Αμφιλοχίας και όταν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία καταγραφής άρχισαν να αποχωρούν. Όμως, σε μικρή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, βρήκαν κρυμμένες μέσα σε βάτα, πέντε πλαστικές σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 116 κιλά λαθραίου καπνού.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 45χρονος, μετά το τροχαίο ατύχημα και μέχρι την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, είχε μεταφέρει και κρύψει μέσα στα βάτα τις πλαστικές σακούλες με τον λαθραίο καπνό. Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβίαση της νομοθεσίας του τελωνιακού κώδικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ