Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά στη Ferrari χαίρονται - iefimerida.gr

Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά στη Ferrari χαίρονται

Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά στη Ferrari χαίρονται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε οποιαδήποτε βιομηχανία, ανεξαρτήτως κλάδου, μια μείωση των πωλήσεων της τάξης του 6 % θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό. Αυτό όμως δεν ισχύει για τη Ferrari που πράγματι είδε τις πωλήσεις της να υποχωρούν κατά το ποσοστό αυτό το πρώτο τρίμηνο του 2014, όμως πρόκειται για συνειδητή επιλογή.

Η πιο ονομαστή αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πουλά περισσότερα από 7.000 αυτοκίνητα ετησίως, προκειμένου τα μοντέλα της να παραμένουν ακριβοθώρητα και οι αξίες τους ως μεταχειρισμένα να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.

Παράλληλα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό μέχρι το 2018 θα παρουσιάζεται μια καινούργια Ferrari κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα σημαντικό οικονομικό ρόλο θα εξακολουθεί να παίζει η χρήση του ονόματος και του σήματός της σε διάφορες δραστηριότητες και προϊόντα, όπως π.χ. στη νέα σειρά γυαλιών της Oakley.

Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά στη Ferrari χαίρονται | iefimerida.gr 0
Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά στη Ferrari χαίρονται | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari αυτοκίνητα πωλήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ