Καμμένος: Η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει τους Ανεξάρτητους Ελληνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Καμμένος: Η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει τους Ανεξάρτητους Ελληνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην άποψη ότι «η Νέα Δημοκρατία ότι έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει εντελώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως και τη ΔΗΜΑΡ» εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«H εντολή η οποία είχαν δώσει τα επικοινωνιακά τους επιτελεία είναι “διαλύστε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη ΔΗΜΑΡ”», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να προσθέσει:

«Τη μεν ΔΗΜΑΡ τη χτύπησαν άσχημα και πραγματικά βλέπουμε να υπάρχουν εξελίξεις, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέξαμε να βγάλουμε ευρωβουλευτή».
Στο μεταξύ, στις 13.00 συνεδριάζει η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπου θα τεθεί το ζήτημα του αποτελέσματος στις ευρωεκλογές.

Σε διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο στις 14 και 15 Ιουνίου προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του κόμματος. Αυτό δήλωσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ πρόσθεσε ότι σε αυτό το όργανο θα συζητηθούν οι παράμετροι του επερχόμενου μεγάλου πολιτικού συνεδρίου, το οποίο στελέχη των ΑΝΕΛ τοποθετούσαν για τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν θέματα που προκαλούν εντάσεις και ενστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος, όπως π.χ. το ζήτημα της αναβάθμισης της Ραχήλ Μακρή. Οπως έλεγαν στελέχη των ΑΝΕΛ, τέτοια θέματα ενδεχομένως να τεθούν επί τάπητος σήμερα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. και πιθανόν να προκαλέσουν τριβές. Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στην αποτίμηση του αποτελέσματος και σε οργανωτικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν πιεστικά και από τα εκλογικά αποτελέσματα, με σημαντικότερο παράδειγμα τον γραμματέα των ΑΝΕΛ Σπ. Γαληνό, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω της εκλογής του στο αξίωμα του δημάρχου στη Μυτιλήνη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάλυση ΝΔ στοίχημα Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ