Γνωστός φαρσέρ του Χόλιγουντ έριξε γροθιά στον Μπραντ Πιτ -Συνόδευε την Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Γνωστός φαρσέρ του Χόλιγουντ έριξε γροθιά στον Μπραντ Πιτ -Συνόδευε την Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας της [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ δέχτηκε ένα μάλλον απρόσμενο «χαιρετισμό» κατά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στο θέατρο El Capitan Hollywood, την Τετάρτη το βράδυ.

Ο διάσημος ηθοποιός παραβρέθηκε με τη σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας όπου εκείνη πρωταγωνιστεί, «Maleficent». Ο Πιτ κατά την άφιξή του, άρχισε να μοιράζει στους θαυμαστές του αυτόγραφα όταν «κάποιος τύπος πήδηξε πάνω από τα οδοφράγματα και ήρθε σε επαφή με τον ηθοποιό», όπως εξηγεί ο αστυνομικός Nuria Vanegas του τμήματος του Λος Άντζελες στους Los Angeles Times.

Ο δράστης κατάφερε και έριξε γροθιά στο πρόσωπο του χολιγουντιανού ηθοποιού, ανέφερε επιπλέον. Ο οργισμένος θαυμαστής αμέσως μετά τη πράξη του συνελήφθη, ονομάζεται Vitalii Seduik και είναι 25 ετών.

Οπως έγινε γνωστό, ο νεαρός είναι γνωστός φαρσέρ με παρόμοιες ενέργειες στο φεστιβάλ των Καννών στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ