Πανούσης: Ο Κουβέλης μπορεί να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Πανούσης: Ο Κουβέλης μπορεί να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Πανούσης: Ο Κουβέλης μπορεί να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως ο Φώτης Κουβέλης ολοκλήρωσε ένα κύκλο στην ΔΗΜΑΡ και θέλει να συμμετάσχει στη επόμενη ημέρα του κόμματος με νέο ρόλο διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης.Ο κ. Πανούσης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, σημείωσε, ακόμη, ότι ο Φώτης Κουβέλης θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θεωρώ είναι σοβαρός, συνετός και συνεπής άνθρωπος εδώ και 30 χρόνια. Δεν πετάει κουβέντες για να πει μετά κάντε ένα κείμενο και ζητήστε να γυρίσω πίσω. Μπορεί να έκλεισε έναν κύκλο για να ανοίξει έναν άλλο. Θα τον στηρίξω σε οποιοδήποτε αξίωμα, απλώς αυτή τη στιγμή θα θέσει την ίδια τη δημοφιλία του σε αμφισβήτηση αν γίνουν κόλπα. Και κανείς δεν θέλει κόλπα, ούτε ο ίδιος» είπε με νόημα ο κ. Πανούσης.

Σημείωσε, ακόμη, ότι δεν τίθεται θέμα να πάρει πίσω την παραίτησή του ο κ. Κουβέλης υποστηρίζοντας «Εγώ θεωρώ ότι είναι ιστορικό και εμβληματικό στέλεχος. Δεν μπορεί και δεν θα ήθελε να παίξει ποτέ με τους θεσμούς και τις διαδικασίες. Τον τιμά που πήρε πάνω του όλη την ήττα ενώ δεν έπρεπε να την πάρει πάνω του-άλλοι έφταιξαν περισσότερο- και πρέπει να μείνει στη θέση αυτή που έχει. Γι' αυτό και τον αγαπάμε όλοι».

Ο Γιάννης Πανούσης, πάντως, τόνισε ότι οι συμμαχίες και η επόμενη ημέρα στον χώρο της Κεντοαριστεράς πρέπει να έλθουν χωρίς ηγεμονίες σημειώνοντας «Δεν θα γίνουμε ουρά της Ελιάς και του Ποταμιού, αλλά θα γίνουμε κι εμείς μέρος της νέας συζήτησης για συγκρότησης του κεντροαριστερού χώρου της σοσιαλιστικής δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ