Ο σεφ από το 25αράκι στη Γλυφάδα προτείνει 9 μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, μπέργκερ [λίστα] - iefimerida.gr

Ο σεφ από το 25αράκι στη Γλυφάδα προτείνει 9 μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι, ψάρι, μπέργκερ [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το καλύτερο μέρος για φαγητό είναι η αυλή μου. Είτε για κοψίδια, είτε για θαλασσινά ευχαριστιέμαι πραγματικά να ψήνω στην αυλή για φίλους», λέει ο Βασίλης Σικαλιάς, ιδιοκτήτης και σεφ στο 25αράκι της Γλυφάδας. Επειδή, όμως, δεν είμαστε όλοι φίλοι του αποκαλύπτει σε όλους εμάς τα καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα και δυο ακόμη στα Χανιά.

«Το καλύτερο σουβλάκι το έχει στο A la Pita (Νίκης 8, 2104001371) στο Κερατσίνι. Ευφραίνεται η καρδούλα μου με τον ζουμερό γύρο και τις στεγνές-αλάδωτες πίτες», λέει ο Βασίλης μιλώντας στο Popaganda.gr.

Δείτε τα υπόλοιπα οκτώ αγαπημένα μέρη του σεφ για φαγητό στην Αθήνα και τα δυο ακόμη στα Χανιά στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ