Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Μαΐου

Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

ΓΓια σας τους Κριούς σήμερα είναι μια σημαντικότατη μέρα. Με την Νέα Σελήνη μπορείτε να συζητήσετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για τα οικογενειακά σας θέματα. Ακόμη μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αλλά και να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Όμως ίσως υπάρξει κάποια παραπλάνηση. Προσέχετε πολύ τις τελικές σας αποφάσεις, για να μην εξαπατηθείτε. Για σας που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Τόσο οι συναντήσεις και οι επαφές σας όσο και η συναισθηματική σας ζωή μπαίνουν σε νέα πορεία. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου, παρά την ένταση που προκαλεί ο Άρης από το απέναντί σας ζώδιο, μπορείτε να συζητήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα για θέματα της οικογένειάς σας και να βρείτε λύσεις. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι προσέχετε να μην εξαπατηθείτε.

Ταύρος

Ταύροι μου, η Αφροδίτη από αύριο θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει σχεδόν μέχρι το τέλος Ιουνίου. Η θέση αυτή της Αφροδίτης σας χαρίζει γοητεία αλλά και την διάθεση να δημιουργήσετε ένα νέο κλίμα στην συναισθηματική σας ζωή. Σήμερα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σάς προτρέπει να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για τα οικονομικά σας θέματα. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή, όμως προσοχή: Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, φιλικά πρόσωπα ή ακόμη και πρόσωπα της κοινωνικής σας ζωής μπορεί να δημιουργήσουν μια απατηλή κατάσταση. Το άγχος δεν σας λείπει, ενώ ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα έχετε πολλές σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις. Προσέχετε την υγεία σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι μια πολύ σημαντική περίοδος αυτή που ξεκινά με την σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Κάνετε ένα νέο, θεαματικό ξεκίνημα σε σχέση με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα παιδιά ή την συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια υπάρχει η προϋπόθεση να έχετε κάνει σωστές επιλογές, ειδικά σε θέματα της επαγγελματικής σας ζωής. Προσέχετε γιατί υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε την περίοδο αυτή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο ενδεχομένως να παρουσιάσει μια «περίεργη» αλλά και σημαντική κατάσταση στην συναισθηματική σας ζωή. Μελετήστε πολύ προσεκτικά οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Βέβαια, μια μοναδική μέρα είναι η σημερινή για σας που έχετε γεννηθεί τελευταία μέρα του ζωδίου σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα της κοινωνικής σας ζωής και γενικότερα να περάσετε μια όμορφη μέρα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Γενικότερα η επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους είναι μια σημαντικότατη μέρα η σημερινή, καθώς η Σελήνη, κυβερνήτης πλανήτης σας, βρίσκεται σε φάση Νέας Σελήνης, κάτι που σας επηρεάζει άμεσα. Θα έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, οι οποίες είναι σημαντικές και σας οδηγούν σε επιτυχία. Όμως προσέχετε τυχόν λάθη ή υπερβολές, οι οποίες σας φορτίζουν. Από αύριο η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και αλλάζει πολλά στην ζωή σας. Οι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας για έναν ολόκληρο μήνα. Αποκαλύψεις θα υπάρξουν σε σχέση με τα όσα έχουν διαδραματιστεί σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιουλίου ο Άρης δημιουργεί ένταση σε σχέση με ένα οικογενειακό σας θέμα. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και από οικογενειακές καταστάσεις, οι οποίες σας φορτίζουν. Ίσως ασχοληθείτε στο σπίτι σας με επισκευές, με μετασκευές ή με το να αλλάξετε την διαμόρφωση του χώρου σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Ιουλίου έχετε την εύνοια του Δία, ο οποίος σας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά από όσα δεν είχατε καταφέρει μέχρι τώρα!

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα! Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με την συλλογική σας δουλειά ή και την κοινωνική σας ζωή. Είστε δυναμικοί και ανανεωμένοι, αλλά χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πιθανό να κάνετε ένα λάθος σε σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορία, δάνεια, ασφάλειες), και αυτό να σας φορτίσει. Τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία η επαγγελματική σας ζωή θα είναι γεμάτη δράση. Πρόσωπα κύρους, του αντιθέτου φύλλου σάς βοηθούν. Όμως προσοχή στις υπερβολές, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί γενικότερα να σας ζημιώσει. Προωθήστε ένα σημαντικό, οικογενειακό σας θέμα. Ατελείωτες μετακινήσεις σάς περιμένουν, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αποφύγετε να κοινολογείτε μυστικά, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν σχόλια σε βάρος σας και να σας εκθέσουν.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η επαγγελματική σας αλλά και η κοινωνική σας ζωή θα είναι σημαντικές για σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στα τέλη Αυγούστου αποφύγετε να εκτεθείτε λόγω λαθεμένων επιλογών, οι οποίες δημιουργούν ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο για έναν ολόκληρο μήνα σημαίνει για σας ταξίδια και πολύ σημαντικές επαφές και συζητήσεις. Ο Άρης σάς δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Γενικότερα οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας και σας βοηθούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Σεπτεμβρίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, η οποία μπορεί να αποφέρει τα καλύτερα για σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Νέα Σελήνη μιλά για νέα ξεκινήματα σε σχέση με ταξίδια, σπουδές και πολύ σημαντικές νομικές υποθέσεις. Δημιουργείτε εσείς τις προϋποθέσεις για αυτά τα ξεκινήματα αλλά ίσως υπάρξει μια εμπλοκή σε σχέση με τον εργασιακό σας χώρο ή ακόμη και με την υγεία σας. Προσέχετε τυχόν λάθη. Η νέα πορεία της Αφροδίτης δείχνει ότι το διάστημα που θα βρίσκεται στον Ταύρο ενδεχομένως αλλιώς να ξεκινήσει η συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς να τελειώσει. Προσέχετε ζητήματα που έχουν σχέση με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου, είστε ασυγκράτητοι και αυτό μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα αλλά και αρνητικά αν το παρακάνετε. Η νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο βοηθά την κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η Νέα Σελήνη σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Ωστόσο, προσέχετε τις πιθανώς λαθεμένες επιλογές σας σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας για έναν μήνα βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο ανοίγει δρόμο για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Γενικότερα, ακόμα και εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου και ταλαιπωρείστε από προσωπικά θέματα και προβληματισμούς, βρίσκετε μοναδικές λύσεις σε όσα σας απασχολούν. Μια σταθεροποίηση στη ζωή σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Νέα Σελήνη στους Διδύμους υπόσχεται νέα ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, προσέχετε. Κάποια λάθη ή κάποιες εξαπατήσεις που ενδεχομένως θα παρουσιαστούν σε οικογενειακό επίπεδο είναι πιθανό να βλάψουν και τις σχέσεις σας. Παρ' όλα αυτά είναι μια καλή περίοδος για τα οικονομικά σας. Μπορείτε ακόμη να επιλύσετε ένα θέμα, το οποίο σας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό. Μια εκ νέου συζήτηση μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα μπορούσαν να αναστείλουν την πορεία αυτών των νέων ξεκινημάτων. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα, ευνοεί τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Πρόσωπα κύρους σάς βοηθούν. Γενικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Αν είστε γεννημένοι μετά την Πρωτοχρονιά, προσέχετε. Ίσως υπάρξουν διενέξεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο και τα σημαντικά δημιουργικά σας σχέδια. Μια συζήτηση, η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί, έρχεται τώρα για να ολοκληρωθεί αλλά και να βελτιώσει την θέση σας. Όμως προσέχετε, μην αναμίξετε σε αυτή την συζήτηση και οικονομικά θέματα, καθώς είναι πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα. Αρχίζει εκ νέου μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι ευνοϊκή για σας τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Μπορεί να κάνετε κάποια λάθη ή να υπάρξει κάποια «θολή» κατάσταση σε οικογενειακό επίπεδο. Αντίθετα, αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις είναι βοηθητικές για σας. Προωθήστε τώρα οικονομικές σας υποθέσεις, οι οποίες υπάρχουν από παλιά. Γενικότερα, η Αφροδίτη από τον Ταύρο και για έναν ολόκληρο μήνα σάς βοηθά να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ