Ο άνθρωπος που ήθελε να απαγάγει τον Μάικλ Τζάκσον -Το σχέδιο και η συνεργασία με την αδερφή τραγουδιστή - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που ήθελε να απαγάγει τον Μάικλ Τζάκσον -Το σχέδιο και η συνεργασία με την αδερφή τραγουδιστή

Ο άνθρωπος που ήθελε να απαγάγει τον Μάικλ Τζάκσον -Το σχέδιο και η συνεργασία μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να απαγάγει τον Μάικλ Τζάκσον πριν από μερικά χρόνια, σε συνεργασία με την αδερφή του βασιλιά της ποπ, αποκάλυψε πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή. Ολα βέβαια σχεδιάζονταν για το καλό του, καθώς σκοπός τους ήταν να τον βάλουν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ρον Βάισνερ, μάνατζερ του Τζάκσον έως το 1983, στο νέο του βιβλίο. Οπως γράφει σε αυτό, δύο δεκαετίες μετά από τη λήξη της συνεργασίας τους προσπάθησε να τον βοηθήσει- με αυτό τον παράδοξο τρόπο- όταν έμαθε ότι ο πρώην πελάτης του είχε χρεοκοπήσει και ήταν εθισμένος στα χάπια.

«Ο Μάικλ ήταν σκιά του εαυτού του. Ακόμη και μετά από τον τρόπο που με παράτησε, πάντα ενδιαφερόμουν για αυτό τον τύπο», γράφει ο Βάισνερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian. Ηταν το 2006, όταν ο Τζάκσον είχε μετακομίσει στο Μπαχρέιν. Ο πρώην μάνατζέρ του τηλεφώνησε στη μεγάλη αδερφή του ποπ σταρ, Λα Τόγια και της πρότεινε να σκηνοθετήσουν μία απαγωγή. «Ας το κάνουμε. Θα οργανώσω μία ομάδα και θα ετοιμάσω ένα αεροπλάνο. Θα βρω την κατάλληλη κλινική και θα την πληρώσω ο ίδιος», της είπε, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ομως, δύο ημέρες πριν γίνουν ολα αυτά, η Λα Τόγια άλλαξε γνώμη. «Για να το πω κομψά, είχε φρικάρει. Μου ζήτησε να σταματήσω», λέει ο Βάισνερ, που ακύρωσε το αεροπλάνο και την ομάδα που θα άρπαζε τον Τζάκσον.

Σήμερα λέει, ότι ίσως αυτό να έγινε για καλό, κυρίως για νομικούς λόγους. «Ενας από τους δικηγόρους μου είπε ότι δεν υπήρχε αμφιβολία πως το δικαστήριο θα το αντιμετώπιζε όλο αυτό ως απαγωγή και όχι σαν μία προσπάθεια να βοηθήσω έναν φίλο», γράφει.

Παρόλα αυτά, μετανιώνει. Οταν συνάντησε ξανά τον Τζάκσον, λίγο πριν από το θάνατο του βασιλιά της ποπ, του έδωσε την εντύπωση «αιχμάλωτου πολέμου», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρω αν η απαγωγή θα επιμήκυνε τη ζωή του. Αλλά τουλάχιστον θα του είχε δοθεί μία ευκαιρία», λέει ο μάνατζερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ