Στουρνάρας: Δεν θα γίνω σάκος του μποξ -Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί το έργο μου - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν θα γίνω σάκος του μποξ -Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί το έργο μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα γίνω σάκος του μποξ, δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί το έργο μου». Αυτό φαίνεται να διαμηνύει ενοχλημένος ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνεργάτες του, σχετικά με την κριτική που δέχεται το τελευταίο διήμερο, με αφορμή τις εκλογικές απώλειες της ΝΔ.

Σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ που επικαλείται το vima.gr, υποστηρίζουν, επίσης, ότι εν όψει του επικείμενου ανασχηματισμού, ο κ. Στουρνάρας υπό αυτές τις συνθήκες της άδικης κριτικής από τα κομματικά στελέχη της ΝΔ δεν είναι δυνατόν να αναλάβει εκ νέου το βάρος και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος της οικονομικής πολιτικής και δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτό το κύμα αμφισβήτησης τις διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση του χρέους.Υπό αυτές τις συνθήκες η μετακίνηση του στην Τράπεζα της Ελλάδος ίσως αποτελεί μια διέξοδο, καθώς από τη θέση αυτή μπορεί να συμμετέχει συμβουλευτικά στις τελικές αποφάσεις για το χρέος.

Πληροφορίες που επικαλείται το vima.gr, αναφέρουν, ακόμη, ότι δεν αποδέχεται προσωρινές λύσεις καθώς τα ζητήματα που εκκρεμούν είναι σοβαρά και απαιτούν 100% στήριξη του κάθε υπουργού για να φέρει σε πέρας τις διαπραγματεύσεις που έρχονται με τους δανειστές.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ