Οι δήμοι που άλλαξαν χέρια στο Β΄γύρο -Οι μεγαλύτερες ανατροπές στις κάλπες - iefimerida.gr

Οι δήμοι που άλλαξαν χέρια στο Β΄γύρο -Οι μεγαλύτερες ανατροπές στις κάλπες

Οι δήμοι που άλλαξαν χέρια στο Β΄γύρο -Οι μεγαλύτερες ανατροπές στις κάλπες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στους 211 δήμους, όπου έγιναν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή, σε 75 δήμους έγινε ανατροπή του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής, με τον δεύτερο σε ψήφους υποψήφιο να εκλέγεται πρώτος. Η μεγαλύτερη ανατροπή σημειώθηκε στο δήμο Αγ. Παρασκευής, με τον Ιωάννη Σταθόπουλο, ο οποίος στον α' γύρο είχε λάβει 29,70% και τελικά κέρδισε με 50,82%.

Ανατροπή σημειώθηκε και στο δήμο Αχαρνών με τον Ιωάννη Κασσαβά (Οικολόγοι-Πράσινοι) να κερδίζει με 54,05%, ενώ την πρώτη Κυριακή είχε λάβει 22,51%, έναντι 22,94% του απερχόμενου δημάρχου Σωτήρη Ντούρου.

Aντίστοιχα στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξελέγη με 50,03%, ενώ την πρώτη Κυριακή είχε λάβει 34,72% έναντι 37,55% του Σπυράγγελου Πάνα.

Ανατροπή πραγματοποιήθηκε και στους δήμους Βριλησσίων, όπου ο Ξ. Μανιατογιάννης κέρδισε τον νυν δήμαρχο Κων/νο Ιωαννίδη (Ν.Δ.), στο δήμο Βύρωνα όπου ο Γρηγόρης Κατωπόδης (ΣΥΡΙΖΑ) νίκησε τον Χρήστο Γώγο (ανεξάρτητος με στήριξη Ν.Δ.) και στο δήμο Γαλατσίου όπου ο Γιώργος Μαρκόπουλος νίκησε τον νυν δήμαρχο Κυριάκο Τσίρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ