Το απόλυτο γυναικείο όπλο -Φόρεμα που εξασφαλίζει δουλειά, σύντροφο και τέλεια σιλουέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απόλυτο γυναικείο όπλο -Φόρεμα που εξασφαλίζει δουλειά, σύντροφο και τέλεια σιλουέτα [εικόνες]

Το απόλυτο γυναικείο όπλο -Φόρεμα που εξασφαλίζει δουλειά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακροσκελές βιογραφικό, ακαταμάχητη θηλυκότητα και δίαιτα ή γυμναστική; Λάθος. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει μία γυναίκα τη δουλειά που θέλει, έναν σύντροφο και ταυτόχρονα να δείχνει εξαιρετικά όμορφη είναι ένα συγκεκριμένο φόρεμα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η σχεδιάστρια που το δημιούργησε.

Η Σάσα Ντρέικ περιγράφει το συγκεκριμένο μπορντό φόρεμα ως το απόλυτα θηλυκό όπλο. Κοστίζει 299 δολάρια και όποια το φορά θα δείχνει αδύνατη, θα μπορεί να αποκτήσει τη δουλειά που διεκδικεί, αλλά και να βρει ένα νέο σύντροφο.

Πώς συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ντρέικ στην Daily Mail, πήρε συμβουλές από ανθρώπους που βοηθούν ανέργους να βρουν δουλειά, αλλά και ειδικούς στις ανθρώπινες σχέσεις και τις θεωρίες των χρωμάτων. Με βάση τα όσα της είπαν, κατέληξε στο συγκεκριμένο φόρεμα.

Το σχέδιο φροντίζει να αναδεικνύει τα σημεία του σώματος και να καλύπτει διακριτικά τα πιο άχαρα από αυτά, ενώ το μπορντό θεωρείται ως το χρώμα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, πάθος και δυναμική. Για τους ειδικούς, είναι η καλύτερη επιλογή για τα ρούχα του πρώτου ραντεβού. Παράλληλα όμως το μήκος και το σχέδιο πήρε την «έγκριση» όσων προετοιμάζουν υποψηφίους για τις συνεντεύξεις για δουλειά, καθώς είναι όσο διακριτικό απαιτεί μία τέτοια περίσταση και ταυτόχρονα «εκπέμπει» τα κατάλληλα μηνύματα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ