Ο ΕΟΠΥΥ δίνει παράταση σε ιδιώτες γιατρούς που επιθυμούν εξάμηνες συμβάσεις - iefimerida.gr

Ο ΕΟΠΥΥ δίνει παράταση σε ιδιώτες γιατρούς που επιθυμούν εξάμηνες συμβάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΕΟΠΥΥ δίνει παράταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στους γιατρούς των πρώην Πολυιατρείων του Οργανισμού και πρώην ΙΚΑ ώστε αν επιθυμούν να συνάψουν εξάμηνη σύμβαση με τον Οργανισμό.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν συμπληρωθεί είναι μικρός. Οι πρώην γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δείχνουν ως τώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συμβληθούν με το ΠΕΔΥ γι' αυτό και δόθηκε η εν λόγω παράταση της σχετικής προθεσμίας.

Όσοι γιατροί συμβληθούν θα μπορούν να δέχονται 200 επισκέψεις μηνιαίως από ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και θα λαμβάνουν 10 ευρώ ανά επίσκεψη.Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ τονίζει ότι η δήλωση για εξάμηνη σύμβαση αφορά τους 3.000 ιατρούς που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο ΠΕΔΥ, καθώς και αυτοί των οποίων έληξαν οι συμβάσεις τους 31/12/ 2013, οι γιατροί της Κεφαλονιάς αλλά και όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4238/14.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ