Ο παγκόσμιος χάρτης του... χωρισμού -Ποιες είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά διαζυγίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο παγκόσμιος χάρτης του... χωρισμού -Ποιες είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά διαζυγίου [εικόνα]

Ο χάρτης του χωρισμού -Ποιες είναι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά διαζυγίου [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτας, γάμος, παιδιά ...διαζύγιο. Αυτή φαίνεται να είναι η κατάληξη για τους περισσότερους γάμους ανά τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με έρευνα, αυξάνονται τα ποσοστά διαζυγίων σε παντρεμένα ζευγάρια συνεχώς.

Μπορεί ο νους σας να πηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο τα πράγματα εκεί είναι μάλλον πιο ήπια σε σχέση με τα ευρωπαϊκά ζευγάρια. Αν και παραμένουν υψηλά τα ποσοστά των Η.Π.Α. με 53%, εντούτοις οι χώρες Ισπανία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Τσεχία και Ουγγαρία έχουν φουσκωμένους τους δείκτες διαζυγίων, αφού οι άνθρωποι εκεί χωρίζουν σε ποσοστό περισσότερο από 60%.

Τα περισσότερα διαζύγια παγκοσμίως σημειώνονται, όμως, στο Βέλγιο καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν, διαλύουν τον γάμο τους σε ποσοστό 70%, με το μικρότερο να παρουσιάζεται στην μακρινή Χιλή, με 3%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο γάμος ποσοστά ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ