Βενιζέλος: Αντισυνταγματική η πρόταση Τσίπρα -Παραποιεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Αντισυνταγματική η πρόταση Τσίπρα -Παραποιεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας

Βενιζέλος: Αντισυνταγματική η πρόταση Τσίπρα -Παραποιεί το κοινοβουλευτικό πολίτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε αντισυνταγματική την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια να γίνουν εκλογές.Κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο και στη Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε «Με αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας παραποιεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας και το Σύνταγμα., το οποίο προβλέπει με πολύ σαφή τρόπο στο άρθρο 41 πότε και πώς διαλύεται η Βουλή».

«Αρα, η αντικοινοβουλευτική ερμηνεία του Συντάγματος είναι μια συμπεριφορά που έρχεται σε αντίθεση με το ίδιο το Σύνταγμα και φυσικά δείχνει ότι δεν υπάρχει θεσμική συνέπεια και σοβαρότητα στις ενέργειές του» πρόσθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ