Με λευκά περιστέρια και «πολεμικές δηλώσεις» ξεκίνησε ο Μπέος -Σφοδρή επίθεση κατά πάντων [βίντεο] - iefimerida.gr

Με λευκά περιστέρια και «πολεμικές δηλώσεις» ξεκίνησε ο Μπέος -Σφοδρή επίθεση κατά πάντων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και γιόρτασε την εκλογή του στη θέση του δημάρχου του Βόλου με λευκά περιστέρια, συνέχισε με πολεμικές δηλώσεις κατά του αντιπάλου του στο δεύτερο γύρο, αλλά και των καλλιτεχνών που ήταν αντίθετοι με την υποψηφιότητά του.

Αφού πρώτα αφέθηκαν ελεύθερα στον ουρανό λευκά περιστέρια, ο κ. Μπέος αναφέρθηκε με απρεπείς εκφράσεις σε όσους του έκαναν πόλεμο, όπως είπε. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια« τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο, τον Μαργαρίτη Πατσιαντά και σχολίασε ότι τη Δευτέρα η Κουμουνδούρου θα τον στείλει σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε απόψε».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους καλλιτέχνες που υπέγραφαν κατά τις υποψηφιότητάς τους, μιλώντας ονομαστικά για κάποιους από αυτούς, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις καθώς μεταξύ άλλων τους χαρακτήρισε «αποτυχημένους» και «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ