Στη μάχη η Ντόρα για να ξεπεράσει το 3% - iefimerida.gr

Στη μάχη η Ντόρα για να ξεπεράσει το 3%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκστρατεία για την δημοσκοπική ανάκαμψη του κόμματος της ξεκινά η Ντόρα Μπακογιάννη, που βλέπει τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμμαχίας να κινούνται σε επίπεδα γύρω ή κάτω από το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή.

Γι' αυτό το λόγο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκινά μια σειρά από μεγάλες περιοδείες (και μάλιστα από το προπύργιο του Καραμανλισμού) αλλά και συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του κόμματός της που δεν είναι τόσο καλή. Στόχος της είναι να πείσει ένα τμήμα της κοινωνίας για τις θέσεις της και κυρίως να δείξει ότι μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από τη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη να κατεβάσει ρολά το κόμμα» λένε ηγετικά στελέχη της Συμμαχίας, απαντώντας στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν. Υπενθυμίζεται οτι πριν από ένα μήνα η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι αν το νεοσύστατο κόμμα της δεν καταφέρει να ξεπεράσει το όριο του 3% και να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές, τότε η ίδια σκέφτεται να αποχωρήσει από την πολιτική.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτιμούν ότι οι δημοσκοπήσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και επιμένουν ότι εάν γινόταν εκλογές αυτή την Κυριακή, το κόμμα θα ελάμβανε ποσοστό άνω του 4%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ