Πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη -Διπλάσια ποσοστά από τη ΝΔ - iefimerida.gr

Πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη -Διπλάσια ποσοστά από τη ΝΔ

Πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη -Διπλάσια ποσοστά από τη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η Κρήτη είχε προκαλέσει προβληματισμό στο ΣΥΡΙΖΑ- ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο- στις ευρωεκλογές η αξιωματική αντιπολίτευση αναδείχθηκε σε κυρίαρχη δύναμη του νησιού.

Μάλιστα, το κόμμα της Κουμουνδούρου εμφάνισε διπλάσια ποσοστά από τον δεύτερο στην Κρήτη, ένα από τα προπύργια του ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος. Στο 40,545% των εκλογικών τμημάτων που έχουν ενσωματωθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,03%, με δεύτερη τη ΝΔ που βρίσκεται στο 15,89%. Τρίτο κόμμα είναι η Ελιά (11,42%) και ακολουθεί Το Ποτάμι (10,15%).

Πιο συγκεκριμένα, με τα έως τώρα αποτελέσματα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 33,79% στο Ηράκλειο, το 27,03% στο Λασίθι, το 29,48% στο Ρέθυμνο και το 31,78% στα Χανιά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ΣΥΡΙΖΑ ειδήσεις Εκλογές 2014
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ