Βενιζέλος: Επιτακτική η ενότητα της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης -Προανήγγειλε ιδρυτικό συνέδριο τον Οκτώβριο - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Επιτακτική η ενότητα της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης -Προανήγγειλε ιδρυτικό συνέδριο τον Οκτώβριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδρυτικό συνέδριο τον ερχόμενο Οκτώβριο προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο μήνυμά του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού συνεχάρη όλους τους υποψηφίους με την Ελιά στις ευρωεκλογές αλλά και τους ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο και διεκδίκησαν με αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, ανέφερε ότι η κοινωνία έστειλε σήμερα ισχυρά μηνύματα και απέρριψε το δίλημμα που έθεσε την περασμένη Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας.«Ο κ. Τσίπρας ζήτησε οι σημερινές εκλογές να θεωρηθούν δημοψήφισμα. Το συνδυαστικό αποτέλεσμα αποτελούν απόρριψη του εκβιαστικού διλήμματος. Η τεχνητή πόλωση άφησε αδιάφορη την πλειοψηφία των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά.

«Η προοδευτική σταθερότητα δεν είναι στασιμότητα αλλά επιτάχυνση της εξόδου από την κρίση», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Είχα ζητήσει από τους πολίτες να πουν καθαρά τη θέση του για τον προσανατολισμό της χώρας. Θεωρώ ότι αυτή η απλή δημοκρατική αλήθεια έγινε αντιληπτή».

Ο κ. Βενιζέλος, κλείνοντας το σύντομο σχόλιό του για τα αποτελέσματα των εκλογών τόνισε οι είναι επιβεβλημένη η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας, ενώ ανέφερε, επίσης ότι το σημερινό αποτέλεσμα καθιστά επιτακτική την «ενότητα της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης» -κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί «με άμεσες πρωτοβουλίες, που θα ολοκληρωθούν με ιδρυτικό συνέδριο τον Οκτώβριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ