Εκλαψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη Μώραλη στον Πειραιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκλαψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη Μώραλη στον Πειραιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Iδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια των πρώτων δηλώσεων του Γιάννη Μώραλη, νέου δημάρχου του λιμανιού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και του Βαγγέλη Μαρινάκη πρώτου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής.

Ο κ. Μαρινάκης εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του και πρόσθεσε: «Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για έναν καλύτερο Πειραιά για όπως έχουμε πει χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά. Και να ξέρετε ότι εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες, είμαστε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ».

Σε ανάλογο κλίμα λίγο νωρίτερα και οι δηλώσεις του κ. Μώραλη ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους Πειραιώτες, ευχαρίστησε την οικογένειά του και τους γονείς του: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και πάνω απ' όλα τη μητέρα και τον πατέρα μου, που με μεγάλωσαν με δημοκρατικές αρχές», είπε.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ