Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στη μάχη των Περιφερειών -Γαλάζιες οι 8 με 9 - iefimerida.gr

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στη μάχη των Περιφερειών -Γαλάζιες οι 8 με 9

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στη μάχη των Περιφερειών -Γαλάζιες οι 8-9
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών οι υποψήφιοι της ΝΔ όπως φαίνεται από τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα προηγούνται στις περισσότερες περιφέρειες, εκτός από την Αττική όπου η Ρένα Δούρου φαίνεται να επικρατεί του Γιάννη Σγουρού.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατούλης προηγείται του Οδυσσέα Βουρδουρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο κ. Κώστας Αγοραστός (ΝΔ) προηγείται του κεντροαριστερού αντιπάλου, Νίκου Τσιλιμίγκα, ο οποίος όμως εμφανίζεται εξαιρετικά «ανθεκτικός». Επίσης, την κούρσα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οδηγεί ο κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Σε ντέρμπι εξελίσσεται η μάχη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεταξύ του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Ανδρέα Κατσανιώτη.

Σαρωτικό προβάδισμα εμφανίζει ο ανεξάρτητος Απόστολος Τζιτζικώστας έναντι του Γιάννη Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία.

Την έκπληξη φαίνεται να κάνει στη Δυτική Μακεδονία ο ανεξάρτητος Θεόδωρος Καρυπίδης αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Δακή, ενώ σε ντέρμπι εξελίσσεται και η μάχη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μεταξύ του Γιώργου Παυλίδη της και του εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενου Αριστείδη Γιαννακίδη.

Στην Κρήτη φαίνεται να προηγείται ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Αρναουτάκης, έναντι του «γαλάζιου» αντιπάλου του Σεραφείμ Τσόκα.

Αμφίρροπες και οι αναμετρήσεις που δίνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ (Γιώργος Χατζημάρκος) και του ΠΑΣΟΚ (Γιάννης Μαχαιρίδης) σε Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, όπως και η κόντρα μεταξύ Θεόδωρου Γαλιατσάτου (ΣΥΡΙΖΑ) και Σπυρίδων Σπύρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ