Ο ασυγκράτητος Τζόκοβιτς -Βλέπει τη σύντροφό του να περνά και απλώνει χέρι στα οπίσθιά της μπροστά στην κάμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ασυγκράτητος Τζόκοβιτς -Βλέπει τη σύντροφό του να περνά και απλώνει χέρι στα οπίσθιά της μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δύο πράγματα είναι διάσημος ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Για τις τρομακτικές επιδόσεις του μέσα στα κορτ και για το πόσο... χαλαρός τύπος είναι. Ο Σέρβος δεν χάνει ευκαιρία για πλάκες και πειράγματα. Και βέβαια ούτε η σύντροφός του, η Γελένα Ρίστιτς, έχει «ασυλία» από αυτά.

Ο Τζόκοβιτς δεν κρύβει ότι είναι ασυγκράτητος, αφού φαίνεται ότι δεν μπορεί να μαζέψει τα χέρια του όταν βλέπει μπροστά του τη μέλλουσα σύζυγό του. Ετσι, κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης- αφού πρώτα έκλεισε παιχνιδιάρικα το μάτι στην κάμερα- την άφησε να περάσει μπροστά του και άπλωσε το χέρι του στα οπίσθια της Ρίστιτς.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο τους ξεχειλίζουν από ευτυχία. Μιλώντας για τον επικείμενο γάμο τους, ο Σέρβος σταρ του τένις δεν αποκάλυψε τον τρόπο που έγινε η πρόταση, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχόταν αρνητική απάντηση.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πώς έγινε, καθώς έχουμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για εμάς. Αλλά κουράστηκα πολύ για να της ετοιμάσω την έκπληξη, οπότε πίστευα ότι δεν θα μου αρνηθεί. Αλλωστε, δεν θα δεχόμουν το ''όχι'' ως απάντηση», είπε ο Τζόκοβιτς γελώντας. Οσο για την αντίδρασή της; «Το περίμενε από καιρό από ότι μου είπε», παραδέχθηκε ο τενίστας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ