Παπούλιας: Οι Ελληνες να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου - iefimerida.gr

Παπούλιας: Οι Ελληνες να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού πρώτα σχολίασε ότι σήμερα είναι μια όμορφη μέρα και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ευχήθηκε να εκλεγούν εκείνοι που έχουν μεράκι να προσφέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και οι Ελληνες ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του ευερωκοινοβουλίου.

«Εύχομαι και ελπίζω να εκλεγούν εκείνοι που έχουν μεράκι να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σήμερα όμως έχουμε και τις εκλογές για την ευρωβουλή και ελπίζω οι Έλληνες ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του ευερωκοινοβουλίου για να μπορέσουν να διαδραμματίσουν σπουδαίο ρόλο στην κατοχύρωση της ειρήνης, στον περιορισμό της γραφειοκρατίας και να είναι μια ευρωβουλή προς όφελος των εργαζομένων όλων των λαών της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου όπου ψήφισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ